Litt spenning i hverdagen

Litt spennende å komme hjem fra jobb i dag..
Kaos ble litt dårlig i magen i helgen, så han og PH hadde vært ute noen ganger om natta. Kaos var ikke helt bra søndag heller, så ble ikke noe mat på han, vil si han fikk litt kokt og most gulrot om kvelden.
Kaos tåler egentlig utrolig mye før han blir dårlig, han kan skifte hundefôr fra en dag til en annen uten problemer (men nå har han spist samme mat lenge)
Siden han har vært her en stund har vi bra kontroll på hva han spiser/finner også, så er litt merkelig. Det eneste han har spist av som ikke er det vanlige, er en bit tørrfisk, som jeg fikk i posten lørdag. Han fikk en bit lørdagskvelden, Amanda fikk ikke..
Tørrfisk har jo begge to spist mye av tidligere, og har aldri blitt dårlige av det, så tviler egentlig på at det kan være den, men tør jo ikke gi noen av hundene mer av den posen med tørrfisk nå. Tenkte Amanda kunne få en bit fredagskveld, tidlig på kvelden.. Selv om det skulle vært tørrfisken Kaos ble dårlig av, så trenger ikke de andre bitene i posen være dårlige.. men jeg tør ikke ta sjansen på at noen av de blir dårlige når vi alle er på jobb. Nå er Kaos inne på dagtid også, så ikke morsomt med en dårlig hund inne.
Det kan jo være noe som går også.. Har fulgt veldig godt med på Amanda, men er helt normal. Fredag er det helg.. så da har jeg tid til å gå ut utover kvelden..

Nå er det jo slik at den som er dårlig får litt ekstra forpleining.. jeg kokte og moste gulrøtter i kveld, kokte ris og hadde til avkjøling, og så gikk jeg ut i stuen. Amanda, som den vokteren hun er.. tok ansvar og passet på maten..

boerboel passer på mat

Moste oppi noen fiskeboller og kraft også, det så så forferdelig ut at jeg legger ikke ut noe bilde av ferdig mat 😛

Tror ikke jeg har brukt annet en kokt og most gulrot til Amanda når hun har vært dårlig i magen, siden hun var ung.. Det har fungert til hver eneste gang, og stoppet diareen. Har liggende Canikur også, men prøver gulrøtter først, det har jeg som oftest liggende også,

En kommentar om “Litt spenning i hverdagen

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.