Wiolakofta

For litt siden så jeg tilfeldigvis et bilde på facebook av en kofte (jakke) som ved første øyeblikk bare var fantastisk flott.
Fargene og mønsteret passer så veldig bra sammen, og er «mine» farger, sammen med blomster og knapper gjør den koften spesielt flott.
Jakken er Wiolakofta, og er designet av Kristin Wiola Ødegård, den ser slik ut
wiolakofta wiola kofta

wiolakofta wiola kofta

(bilder lånt med tillatelse fra her, facebooksiden til Wiola)

Mønsteret er å få kjøpt i Familien som kommer 23. februar, og om du ikke klarer å vente helt til da med å kjøpe garn, så kan du kjøpe ferdig garnpakke til Wiolakofta her, Tjorven garn, da har du garnet klart til mønsteret kommer.
Jakken er strikket i Per Gynt, mini alpakka og finull, størrelsene finner du inne på nettsiden til  Tjorven garn

Et øyeblikk tenkte jeg at jeg kanskje skulle strikke den i andre farger, men tror ikke det blir den samme koften da, det finnes sikkert mange andre fargekombinasjoner man kan strikke Wiolakofta i, men noe av det som jeg synes gjør den spesiell er kombinasjonen av fargene, så om jeg skal strikke den så blir det nok i originalfargene. Jeg skal ihvertfall sikre meg et nummer av Familien 23. februar, så jeg er sikker på å ha mønsteret. Nå bruker jeg veldig lang tid på strikking, men kan jo være greit å ha noe «stort» å strikke på imellom sokker og barnegensere også.

Jeg har ikke hørt om Wiola før, men oppdaget at hun har to flotte bøker i handelen nå, akkurat slike mønstrer jeg liker, To raske pinner og Strikk med raske pinner

Og for å unngå misforståelser, dette innlegget har jeg skrevet helt av meg selv, fordi jeg likte Wiolakoften, og mange av de andre mønstrene til samme designer 🙂

6 kommentarer om “Wiolakofta

  1. Tilbaketråkk: Wiolakofta | Blopp.no
  2. Tilbaketråkk: Kaputt | Boerboel Heidi

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..