Et lyspunkt

Tenkte jeg skulle vise frem genseren jeg strikket da jeg forrige gang kom over en «må ha» strikking, den ble strikket en sommer for noen år siden.. (tror det var først på 90-tallet) Så er ikke ofte jeg kommer over «må ha» strikking 🙂
Denne tror jeg er en genser som Per Spook har laget mønster til, men klarer ikke finne mønsteret noe sted, noen som vet?
Fargen på halsen er ikke «riktig», tror jeg bare valgte en annen farge.

Per Spook genser

Jeg strikket denne genseren i Peer Gynt garn, tror det var det som var original garnet også. Har begynt å bruke den litt mer siste par årene, den har blitt veldig god, varm og tykk etter å ha blitt vasket i maskinen noen ganger.. Merkelig nok har den ikke krympet, men heller blitt større.
Tror dette var den første genseren jeg strikket med mønster på hele genseren, og det var morsomt. Jeg var veldig skeptisk til å begynne med, men det gikk over all forventning.

Etter jeg hadde skrevet innlegget om Wiolakofta i går så jeg at man på facebook siden til Wiola kan vinne signert utgave av boken » To raske pinner» eller et strikkenett i lin med bilde av omslaget på boken, finner siden her. Trekningen er i morgen, så vær rask om du vil være med i trekningen 🙂

Jeg og Amanda gikk en liten tur i går, siden vi skulle gå alene så måtte vi gå før det ble mørkt.. Vi ble ikke borte lenge, men fikk litt av en trening i dyp snø og varmegrader. En liten stund tenkte jeg at jeg kanskje bommet litt, men vi kom oss ut av snøen igjen også. Amanda er hva man kan kalle et (eller flere) lyspunkt..

lysende boerboel

I dag når jeg kom hjem fra arbeid var det å gå i gang her hjemme, Amanda er som vanlig veldig samarbeidsvillig.. Her på bildet har jeg akkurat bedt henne flytte seg fordi jeg driver og støvsuger.. kan ikke beskylde henne for å være redd støvsugeren.

hund og støvsuging

3 kommentarer om “Et lyspunkt

  1. Tilbaketråkk: Et lyspunkt | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.