Selger

I ettermiddag/kveld har det vært selgere rundt omkring her, det kom en her også. Han som var her var veldig høflig og koselig, ikke slik som jeg leste om i avisen etterpå. Nå hadde ikke jeg penger hjemme, så fikk ikke kjøpt noe av han uansett, men det var greit.
Noe det første han sa etter han hadde presentert seg var at han ikke var noen terrorist.. det var ikke i tankene mine engang, men spørs hvordan han ellers hadde blitt mottatt.
Nå er ikke jeg eldre (ikke «slik» eldre..) og ikke bor jeg alene, og hadde både Amanda og Kaos inne, de syntes ikke, men hørtes desto bedre.. det kunne kanskje ha noe å si, for å ikke glemme plakaten ved døren her, av Amanda.

Hadde jeg vært eldre og bodd alene så hadde jeg nok hatt døren låst, og ikke åpnet for alle som ringte på. Det er jo ikke bare de utenlandske som kan være «skumle».

Amanda har koste seg foran ovnen i kveld

boerboel koser seg

Hun pleier ikke ha sengen der, men noen ganger er det greit med litt ekstra varme.

Nå tror jeg at jeg skal følge hennes eksempel og finne meg en seng, en «hard» dag i morgen.

About the Author

Posted by

Kategorier:

Amanda

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

[…] I ettermiddag/kveld har det vært selgere rundt omkring her, det kom en her også. Han som var her var veldig høflig og koselig, ikke slik som jeg leste om i avisen etterpå. Nå hadde ikke jeg penger hjemme, så fikk ikke kjøpt noe av han uansett, men det var greit. Noe Les mer […]

Lik

%d bloggers like this: