Sterke scener

Hadde et «prosjekt» jeg skulle gjøre ferdig i helgen.. får trøste meg med at helgen ikke er helt over enda, det ble litt mer arbeid enn jeg trodde.

Amanda har kost seg bra i helgen, i dag var vi oppi skogen en tur, og etter litt hyling holdt hun kjeften sin. Kaos gikk foran oss et stykke, og Amanda hyler som en «jente» når hun vil ha tak i han. Hun er veldig grov og kraftig ellers når hun «sier» noe, men med Kaos så hyler hun.
Vi gikk alene etter en stund, og trente litt i dyp snø.. Når vi var nesten opp en bakke kommet så stoppet jeg og ba Amanda vente, det gjorde hun (selvsagt..) og jeg kastet en godbit opp til henne, det var ikke så smart. Amanda fikk ikke tak i godbiten, så den rullet nedover bakken.. jeg så godbiten trille forbi meg, og i samme sekund kom selvsagt Amanda etter, da er det lurt å ha båndet festet i seg 😆
Jeg har et bånd på mange meter når vi går slike turer, og siden alt skjedde så fort så fulgte jeg etter.. Det var ikke langt jeg fulgte etter da, jeg satte meg isteden, og Amanda fikk spist godbiten sin.

i snøen

Jaja, jeg lærte at jeg ikke skal kaste godbit til Amanda i en bakke.

Var veldig fint vær i dag, 6-7 kuldegrader og stille, så vi fikk basket i snøen litt. Var en del spor å lukte på også, spesielt rundt noen trær.

Kaos koste seg med sjiraffen i dag, den har fått ligget i fred oppe på grinden i lang tid, Amanda har selvsagt ikke rørt den (sannsynligvis har hun ikke engang sett den..)

Kaos jamthund

Men, når Kaos først startet.. så fullførte Amanda senere i kveld, med litt hjelp, advarer mot sterke scener..

Boerboel kills giraff

sjiraffBoerboel dreper giraff O_o

Nå skulle jeg ha vært ferdig med dette blogginnlegget for evigheter siden, men begynte å se på en film.. hva filmet heter vet jeg ikke, men var om det hvite hus, og veldig spennende. Sjelden jeg ser på hele filmer, men denne var akkurat min «type» film.

Jeg hadde håpet å bli ferdig med prosjektet mitt nå i kveld, men pga filmen ser det dårlig ut, og jeg har glemt hva ellers jeg skulle skrive om også, noe som minner meg på et annet innlegg jeg skal skrive bare jeg får litt tid. Tid er som før skrevet noe jeg i perioder har lite av, fatter ikke hva jeg «roter» med, siden jeg har like mange timer i døgnet som alle andre..

En kommentar om “Sterke scener

  1. Tilbaketråkk: Sterke scener | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.