Snøball

Jeg skulle egentlig gå tur med Amanda i dag, siden det ble litt mer passende turvær igjen, men ombestemte meg. Vi tok en liten økt med herjing og leking i hagen. Godt med inngjerdet hage når man har hund, vanligvis er det kongen som er uteleke, men nå har vi brukt en ball noen ganger isteden, med stort hell.
Det mest «morsomme» var at Amanda overså traktoren som drev med snømåking hos naboen, hun var så opptatt av ballen, løpingen og meg, at traktoren få meter unna ikke var noe å engang se på, hun som er så over gjennomsnittet interessert i traktorer..
Ble litt lek i dyp snø også, fin trening. Når vi hadde roet ned så fant Amanda ut at vi hadde vært ute lenge nok, så hun gikk opp på trappen å sto der å ventet på meg,da skulle hun inn igjen.
Siden jeg var alene ute med Amanda og det var en del lek i snøen hadde jeg ikke med noe kamera, men hadde mobilen med..

boerboel

Vi sov lenge i dag.. sto ikke opp før etter halv syv! Og siden jeg (og Amanda) var alene en god stund i dag så benyttet vi anledningen til å sove litt etter vi hadde vært ute. Etter to timer på sofaen syntes Amanda det var nok, vekte meg med å dytte og vaske meg litt i ansiktet.. og etterpå så gikk hun å la seg på soverommet.. hun trengte tydeligvis litt mer hvile enn meg syntes hun.

5 kommentarer om “Snøball

 1. Tilbaketråkk: Snøball | Blopp.no
 2. Ser på gjerdet deres at dere har ganske så mye snø, ja! Snart kan dere jo bare gå rett over!
  Da sto vi opp samtidig i dag, men jeg har ikke sovet noe etterpå :p

  Liker

  1. Ja, og enda så er snøen ved gjerdet mot elven på en måte «blåst fra», så er mer enn det ser ut som, og så har det sunket sammen noe..
   Ja men du vet jeg er litt eldre enn deg, så da trenger jeg litt mer søvn 😀 Eldre mennesker sover mer 😆

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..