Nettbrett tilbehør

Jeg fikk nettbrett til jul, heldige meg 🙂
Med tanke på ferier, geocaching, bobilturer osv, så er et nettbrett veldig greit. Nettbrettet jeg fikk er til og med vanntett, det er ikke dumt. Kommer jo litt an på hva man skal bruke det til, men for meg og mitt bruk er det er stort pluss å ha ett som er vanntett.
Pleier ikke ha med datamaskinen på ferie, og i bobilen blir det bare ekstra styr med datamaskin og lading osv. Nettbrettet lades med en helt vanlig USB lader, null problem med lading. Og med mobildata så er man på nett.

Nå burde man kanskje klare seg uten data når man er på ferie, men noen ganger kan det være veldig greit å ha tilgang til en data som er litt større en mobilen.. Nyheter om det skjer noe, ferjetider, værvarsel (veldig viktig når man skal over Vestfjorden..) chatte litt, blogge litt, og så er det geocaching, og mye annet.
Fikk spørsmål en gang om jeg ikke ønsket meg nettbrett, men nei, det gjorde jeg ikke. Så ikke noen fordeler eller nyttig bruk av det så lenge jeg hadde datamaskinen min og mobilen. Men har nok endret litt mening etterhvert, for plutselig så kan jeg ramse opp veldig mange fordeler med nettbrett.
Finnes utallige deksler/cover til nettbrett, jeg klarer meg med et helt vanlig sort deksel, men kjøpte et trådløst tastatur.
Jeg ble positiv overasket over hvor enkelt det var å skrive med tastaturet på nettbrettet, så hadde i utgangspunktet ikke så stort behov for eksternt tastatur. Men ebay har jo så mye smart, og billig, så fant et bluetooth tastatur med «lærveske» som ikke kostet mange kroner. Jeg vet jo ikke hvor mye jeg skal bruke det, så da er det helt grei med et billig ett. Man finner bluetooth tastatur fra litt over hundrelappen på ebay, kommer litt an på hvilket nettbrett man har, størrelse, selger osv. Husk å sjekk frakt, det varierer fra fri frakt, noen kroner til langt over hva tastaturet koster.

Jeg ble veldig overrasket over det jeg kjøpte, syntes det så veldig flott ut, og var overraskende godt å bruke også. Jeg har ikke rukket å skrive så mye med det, men såpass at jeg vet at jeg kommer til å ha det med på tur osv, det er jo tastatur og deksel i ett, og man kan ta av tastaturet, noe jeg ikke var klar over. Så da kan man bruke nettbrettet i dekselet med tastatur, bare nettbrettet i dekselet, eller nettbrett og tastatur uten deksel i det hele tatt.
Ladet tastaturet, og paret sammen nettbrett og deksel, det gikk så fort og greit at jeg ikke trodde det var i orden..

bluetooth tastatur sony bluetooth tastatur sony bluetooth tastatur Når tastaturet er ladet kan man bruke det i ca 60 timer, og det har ca 30 timer standby tid. Var noe med antall meter fra nettbrettet også, men det er jo en fordel å se hva man skriver, så tror jeg foretrekker å ha tastaturet ved skjermen..

Til å ikke ha bruk for nettbrett i det hele tatt for kort tid siden, har jeg funnet mange ting jeg kan bruke det til/ha med på, ikke verst.

Kom reklameavis fra Jernia i jula, og der på første siden var det noe som jeg syntes så veldig interessant ut, selvsagt..

nettbrettholder invite
bilde fra jernia.no

 

Om nettbrettholderen står det bl.a  «bordstanden for alle moderne og kreative kokker» 😀 😆 Men det ser jo veldig praktisk ut da, synes jeg..
Tror det finnes en del andre stativ til nettbrett også, og når man står å lager mat og skal følge en oppskrift er det veldig greit med noe slik. Når jeg tenker etter så ønsker jeg meg lignende stativ til bøker også, det har jeg gjort i mange år..

 

3 kommentarer om “Nettbrett tilbehør

 1. Jeg har kokebokstativ, og selv om jeg ikke tilbringer mange minuttene på kjøkkenet i løpet av en uke, så blir det brukt hver gang jeg skal lage noe etter oppskrift.

  Veldig kjekt med nettbrettastaturet ser det ut som!

  Liker

  1. Jeg har tenkt på slik stativ til bøker mange ganger, men har ikke, enda.. De må da forresten kunne brukes til nettbrett også? Det tenkte jeg ikke på, bedre med ett til begge deler, om det går an. Må se nærmere på de stativene til kokebøker tror jeg.

   Ja det tastaturet var snodigt 😀 Er nok ikke alt av slik som er så nødvendig, er da ebay er så flott 😛 Skulle det bli helt bortkastet har man ikke brukt så mye unødvendig. Ett minus med ebay er leveringstiden, noen ganger kan varene komme raskt, andre ganger tar det noen uker.. men slik er det bare.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.