Formiddagstur

Vi var ute å gikk i formiddag, var litt vind og snø, men var godt å komme ut litt.

boerboel

Tror største «problemet» til Amanda var mengde snø, når jeg snudde meg etter litt så oppdaget jeg at hun gikk i mine spor oppover.

boerboel i dyp snø

Etter en stund hadde vi fått nok av å vasse i snøen, så gikk ned til veien og fulgte den hjem igjen.

boerboel

Var i utgangspunktet meldt dårlig vær her, men ser ut til at vi er heldige og slipper unna.

Amanda har «tatt» kveld og ligger å snorker i sofaen, hvor ellers 🙄

5 kommentarer om “Formiddagstur

 1. Tilbaketråkk: Formiddagstur | Blopp.no
 2. Er det veien opp til Aursjoen???
  Her er det ikke noe trivelig vær. Jeg er klar over at denne vinden er, som Eileif sier, fin klestørk for nordlendinger, men som søring er jeg ikke vant til at det blåser så ille, og jeg kjenner jeg er redd for at trær, blikkplater og andre ting skal komme deisende inn gjennom vinduer, tak eller vegger. Blir nok en urolig natt.

  Liker

  1. Nederste bilde er veien opp til Aursjoen 🙂
   Var meldt dårlig her en periode, 17 m/s, men så bare forsvant det, nå er det bare vanlig vintervær. Her har vi jo hatt noen skikkelige «kuler» tidligere, og jeg liker det ikke. Har jo blitt ødelagt så mye rundt omkring også.
   Blir ille for Nairo (og dere) utover natten da 😦

   Liker

   1. Ble bare så overrasket over at det ikke var brøytet, men det er helt sikkert normalt 🙂
    Jeg har heldigvis ikke hørt om noen ødeleggelser, men jeg synes det var ekkelt i går kveld.
    Nairo klarte seg bra i ca 3 timer i natt, da hadde vi noen lavendeldråper i rommet og lyset på. Men så ville han ikke mer og begynte å boffe, så Eileif gikk ned og la seg. Da jeg sto opp for en time siden lå Nairo i gangen i 2. etasje. Så selv om det ikke gikk helt perfekt, så ser jeg på denne natta som et fremskritt, og er egentlig fornøyd 🙂

    Liker

    1. Noen ganger blir det brøytet deler av en, pga skogsdrift tror jeg. Hvordan de gjør det i vinter vet jeg ikke, den har vært brøytet noe tidligere i vinter, mener jeg.. Nå har det jo kommet så mye snø, tror det har snødd i hele natt også, og snør enda.. Kunne gjerne roet seg litt nå 🙂

     Fremskritt er fremskritt, lite eller stort 🙂
     Vind er veldig uforutsigbart, hører mye og ser lite, så kan forstå at dyr reagerer.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.