Boerboel i nysnøen

Med mye nysnø og perfekte vintergrader var det en fryd å gå tur i dag. Vi begynte lett, men fant ut at vi måtte trene litt etterhvert, så vi la inn en liten omvei i skogen

Veldig kjekt med litt ekstra trening.

Ble såvidt en time i skogen i dag, og Amanda har ligget rolig nesten hele tiden etterpå.
Selvsagt klarte hun å skrubbe seg på samme sted på ene foten i dag som i går. Ikke så enkelt å se hva som er under snøen alle steder. Men noen skrubbsår nå og da må man bare regne med, både på folk og dyr.

Nå har vi gått tur to dager etter hverandre, tror det blir en rolig dag i morgen.. så tar vi det igjen tirsdag.
Tirsdag tror jeg blir en forferdelig dag, ihvertfall første del.. (for å ikke snakke om mandagskvelden) Mobilen min ringte før helgen, og det var fra tannlegekontoret, og da er det på’n igjen med å grue seg. Har heldigvis valerina igjen.. tror jeg skal ta dobbelt dose, eller trippel..
Det er jo bare så dumt, jeg er så redd hver gang jeg skal til tannlegen, og hver gang jeg går ut igjen så tenker jeg » hva var dette å være redd for», det slår ikke feil, men da tenker jeg neste gang «nå har det gått bra hver gang, så denne gangen..». Blæ, jeg er bare så lite rasjonell i tankegangen når det gjelder slik som jeg er redd, blir det samme med f.eks båt.. Det hjelper nesten ikke hvor fint vær vi har over Vestfjorden når vi drar nordover (eller skal hjem), jeg er og blir redd, selv om jeg vet at sjansene for at det skal skje noe er mikroskopiske. Det eneste som egentlig har hjulpet meg med den turen var da jeg var så bekymret for Amanda at jeg glemte hele meg og redselen. Jaja, må nok gjennom både tannlegetimen og båtturene dette året også, og får satse på at begge deler går greit.

Har ikke gjort så mye i helgen, laget noe mat.. sett på tv.. lest.. gått turer osv. Nå er jeg klar for en ny uke, og tilbake på jobb i morgen.

Nå er det Tjukken og Lillemor, gleder meg til å se serien 🙂

3 kommentarer om “Boerboel i nysnøen

  1. Snøplogen Amanda! 🙂
    Masse lykke til hos tannlegen! Jeg vet masse om irrasjonell frykt, så jeg skjønner sånn nogenlunde hvordan du har det, og jeg føler med deg!

    Liker

    1. Første delen av turen måtte jeg gå først 😛 Men så byttet vi på etterhvert, Oppover Aursjoveien var det ikke så mye snø, det var det bare å rusle lett, var derfor vi gikk inn i skogen etter en stund. Var -5 og stille, så var perfekt turvær 😀

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.