Bak ryggen

Da har jeg sendt inn min cache nr 20 til kontroll. Hvem skulle trodd det for et år siden, ikke jeg ihvertfall. Men nå tror jeg det blir litt rolig en stund, om det ikke skulle dukke opp et spesielt sted, eller cache.. hvem vet 😉

Amanda liker seg godt i sofaen, og helst nærme folk. Spesielt godt å ligge bak ryggen, med en fot i «press» mot ryggen

IMG_0472 (533x800)

IMG_0473 (533x800)

2 kommentarer om “Bak ryggen

  1. Om du hadde visst hvor moro jeg synes det er at du synes det er moro med caching, så hadde du smilt hele tiden! Det gjør ihvertfall jeg hver gang jeg leser at dere har vært på cachetur eller lagt ut nye cacher 🙂

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Bak ryggen | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s