Bytur, cacher, og stålkopper

Første advent, og rosa julegardiner er oppe 🙂
I går var vi på bytur, fikk kjøpt noen ting jeg manglet til førjulstiden, og den julegaven jeg hadde grublet mest på, så var veldig fornøyd etterpå.
Vi passet barnebarna litt på ettermiddagen, og det er jo selvsagt veldig koselig. Unger i den alderen er jo utrolig søte og gode, og våre barnebarn er jo selvsagt ikke noe unntak, de er heller ekstra flotte 🙂

På tur til byen fikk vi lagt ut noen cacher, ble «bare» tre, selv om jeg hadde med flere. Et par steder vi stoppet fant vi ikke noen egnet plass til cacher, så da var det bare å dra igjen. Er ekstra fornøyd med to av de som ble lagt ut, pga graden på terreng/vanskelighet. Det er egentlig ikke så enkelt å bestemme slik, men siden to av de ikke er egnet for barn, var det enkelt, det måtte bli 3 på terreng.
Hadde en til jeg skulle legge ut, men det rakk jeg ikke, men den kommer til å komme veldig snart..

Kjenner veldig godt at jeg trakket mye i går, veldig lenge siden jeg har kjent foten min på den måten. Kjenner det jo når jeg går lenge/mye i skog og fjell også, men ikke på samme måte.
Trøsten er at det går fort over igjen, tror jeg..

Har akkurat tatt ut et brett nystekte boller fra stekeovn, men de ble ikke så gode som jeg håpet.. Er slike «bollepakke», synes det er veldig greit, og de pleier bli veldig gode, tror jeg skal unngå akkurat dette «merket» senere. Men tror ikke jeg skal få problemer med å spise de uansett.

Har vasket matkopper til Amanda, fylte oppvaskmaskinen, får plass til 9-10 stk i maskinen. Vasker de ofte for hånd, eller setter inne et par i oppvaskmaskinen nå og da, men nå hadde jeg «spart opp» 😛
Amanda får ren kopp til hvert måltid, og vannkoppen skifter jeg ofte, så går med noen kopper.. Og når Kaos er her så bruker han et par om dagen også.
Jeg kjøpte noen nye tidligere i vinter, har sett etter tidligere, men da hadde ikke butikken de jeg skulle ha på lager. Jeg kjøpte de første vann/matkoppen for 4-5 år siden fra samme butikk, og de holder like bra enda, selv om de er billige. De passer i matstativet, noe som er en fordel, siden jeg er veldig tilfreds med det, Amanda også ser det ut til. Hun hadde en periode som valp der hun nærmest slukte maten, men nå spiser hun normalt, heller sent enn fort. Hunder koser seg ikke med maten på den måten vi tenker, men er veldig greit å se at hun ikke glefser i seg maten. Kaos har enda bedre tid, han er «morsom» å se på når han spiser, ikke noe stress der heller.
Koppene er selvsagt rustfrie, har stående en diger en ute, hele året, den er like bra etter 3-4 år.
Mat/vannkoppene har jeg kjøpt fra nettdyret, og de koster 49 kr/stk for 3 liter. Jeg synes det er veldig greit å bruke stålskål til hund, enkelt å rengjøre både for hånd og i maskin..

Nå får jeg gå å ordne litt så Amanda får noe å ha i koppene sine, må skjære opp litt V&H i kveld.

Har ikke noen bilder fra helgen, men se på disse bildene fra akkurat ett år siden, da var det flott vintervær, og kjempekoselig å på tur

boerboel i vinter Norge

boerboel i vinter Norge

En kommentar om “Bytur, cacher, og stålkopper

  1. Tilbaketråkk: Bytur, cacher, og stålkopper | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s