En livlig helg

Helgen snart slutt, og det har ikke gått helt galt, egentlig ikke galt i det hele tatt.
Nå pleier ikke helgene å gå så galt her, men denne helgen var jeg litt spent på.
Fant ut at det sikkert var like greit å fjerne eller rettere sagt ikke sette opp «stengsel» pga Amanda og Duke.
Det gikk så bra, langt bedre enn jeg hadde trodd. Duke har fremdeles plasser Amanda ikke når han på, det må han ha også. Men han har ligget på steder Amanda har full tilgang til uten videre.
Det har nok blitt noe fresing fra Duke, men bare fordi Amanda har kommet for nært, og han fikk inn en «fulltreffer» i går tror jeg. Amanda «tar» beskjeden raskt, og rygger unna når det blir for mye fresing. Hun har veldig lyst til å leke, men uansett hvor mye hun står å hopper framfor Duke er det ikke mulig å få han med, sikkert like greit..
Tror både Duke og Amanda kan dele grunnen til at de endelig kan «gå sammen», er uansett veldig godt å se at det går så bra.

Ellers har barnebarna skjemt bort Amanda til den store gullmedaljen i helgen, ikke måte på hva hun har fått å spise. Og er veldig viktig at Amanda får rester etter måltidene, uansett hva det er. Må innrømme at ene barnebarnet deler litt for bra, også underveis i måltidene, så Amanda er «stengt fra» mange måltider. Synes det virker litt kjent fra da ungene her var små, men slik er det bare..

Noen bilder fra helgen

Tenkte å begynne med bur inne, til Amanda, men bommet litt på størrelsen.. Neida, er Duke sitt, Amanda prøver å dra han fram, hun vil så gjerne ønske han velkommen på skikkelig vis..
Kan berolige de som ble betenkt, Duke satt allerede i bokhyllen da dette bildet ble tatt, men Amanda måtte bare sjekke, det kunne jo hende han bare hadde gjemt seg i buret et sted..

boerboel i kattebur

 

Låner mammas mobilIMG_0173 (642x800)

 

AvslappingIMG_0183 (800x533)

 

Duke ligger å slapper av
sibirkatt sibir katt

Så kommer det en snute..boerboel og sibir katt

Snuten kommer nærmere, det som ikke ble med på bilde er at både Duke og Amanda strakk hals for å lukte på hverandre, skal se de ligger å sover ved siden av hverandre om ett år..boerboel og sibirkatt

 

 

Barnebarna følger med på hva bestefar (og bestemor) gjør ute.. (kjørte Micro oppå noen klosser)IMG_0200 (533x800)

 

Duke er snart klar for å reise hjem, legg merke til at han har saueskinn i bunnen av buret, ikke bare Amanda som er «bortskjemt» nei 😀IMG_0206 (800x533)

 

Fikk et par treffende skilt i helgen..

IMG_0208 (538x800)

IMG_0190 (576x800)

 

Har vært en koselig helg med barnebarn, barn og dyr, nå ligger vi helt utslitt her 😛

2 kommentarer om “En livlig helg

 1. Jeg har sagt det før, og jeg kommer garantert til å si det igjen: jeg tror ikke noe på at lillejenta har blitt så stor! Jeg har jo nettopp vært hos dere og ventet sammen med dere på telefonen om at fødselen er i gang! Fysj, så fort tiden går! 😉
  Så herlig at Amanda og Duke har blitt såpass gode venner! Det nederste bildet av de to er kjempeherlig, selv om Duke ser en liten smule skeptisk ut 🙂

  Liker

  1. Nå er hun 15 mnd, så tiden flyr virkelig 🙂

   Ja jeg fant ut at tiden var inne til å prøve med Amanda og Duke, og det gikk jo så bra. Vi kunne sikkert prøvd tidligere også (det har vi jo forsåvidt, når de var yngre) men er noe med å se når tiden er inne, og tror ikke de var klare nok før nå.
   Amanda er vel litt mer begeistret for Duke, enn han var for henne, men det klarer hun fint å leve med 😀
   Hun er faktisk forsiktig med han, når hun skal «klappe» han, så bare legger hun labben forsiktig ved siden av han, hun deljer ikke til slik hun vanligvis gjør.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..