Potekos

Torsdag, snart helg. Første helgebesøk har ankommet, Kaos kom i ettermiddag, resten kommer i morgen 🙂
Amanda kommer til å være helt utslitt om søndagskvelden, og flere dager.
Jeg har fått ryddet litt og støvsugd/vasket, så da er det i orden hjemme her en dag eller noe slik..
Jeg klippet klør på Amanda i ettermiddag, og det gikk så «bra». Jeg syntes det gikk bra sist også, men i dag gikk det enda bedre. Klørne er nok for lange enda, men nå er jeg så redd for å ta for mye at jeg tar svært lite om gangen, og så er det dette å få Amanda trygg på det igjen. Jeg tvilte nesten på at vi skulle komme så langt igjen etter alt som har skjedd, er igjen et stykke enda, men er stor forskjell nå og for en mnd siden.
Det er jo ikke bare klørne det har vært problem med, hun blir selvsagt redd for selve labbene også, vil si enda mer redd for de enn til vanlig.
Så optimisten meg har kjøpt potekrem, det har hun aldri brukt før, og har ikke sett for meg at jeg kunne ha det på henne heller. Nå har hun egentlig ikke hatt slik veldig stort behov for det, men potene hennes er litt tørre og ru. Vinterstid blir de naturlig nok ikke bedre.
Leste om en potekrem som skulle være bra, og som ikke skulle gi fete avtrykk på gulvet, var da jeg fant ut at jeg skulle ihvertfall prøve.

bilde fra reliqpet
bilde fra reliqpet

Den ser jo veldig lekker ut også, og dufter lite og deilig.
Konsistensen er veldig god og lett å smøre på. Jeg fikk smurt ene poten til Amanda helt uten problemer, nesten.. Måtte snakke til henne en gang mens jeg smurte den på, så det gikk jo over all forventning.

Slik ser potekremen ut

reliq paw spa potekrem

Jeg hadde ikke hatt problemer med å hatt den på mine føtter 🙂
Nå gjenstår å se om den virker, nå til å begynne med så smører jeg bare en pote, slik at jeg skal kunne se om det blir noen forskjell.
Jeg har hatt på bare en gang, men det ser faktisk ut til at det ikke blir avtrykk på gulvet etterpå, og poten var ikke klissete eller noe etterpå, kjentes bare god ut. Potekrem som ikke klisser eller blir fete avtrykk etter tror jeg ikke det finnes mange av.
Jeg hadde trodd at det kanskje kunne være bortkastet med slik krem på potene siden jeg så for meg at hun kom til å legge seg ned å slikke for å få kremen bort igjen, men hun lot seg ikke merke med at jeg hadde hatt på noen ting, merkelige hunden.
Nå vet jeg ikke om den er så bra, eller om det i det hele tatt blir noen forskjell, blir spennende å se etter en stund. Potekremen heter Reliq Paw spa potekrem, og jeg kjøpte den fra Alphadog

Håper og tror at Amanda synes det skal være behagelig å få fotspa behandling etterhvert, vi går på med friskt mot 🙂

3 kommentarer om “Potekos

 1. Tilbaketråkk: Potekos | Blopp.no
 2. Så bra at dere er på rett vei med kloklipping igjen!
  Jeg brukte potesalve en liten stund på den Arkas, men da brukte jeg den salven «alle» har. Husker ikke hva den heter, men det er vel en grønn boks med hvitt lokk og innholdet lukter død og fordervelse. Jeg har ikke sett at Nairo trenger noe salve, men siden vi har et sånt typisk vått vinterklima, bruker jeg en spray på potene hans når vi skal gå tur. Sprayer på idet vi går ut (av døra eller av bilen), og da setter det seg ikke like mye klumper av is og/eller snø på turen.

  Liker

  1. ja det er så godt 🙂
   Vet hvilken du mener, tror den skal være bra, vet ihvertfall mange som bruker den.
   Tror jeg hadde fått problemer med å hatt den på Amanda, rettere sagt, eneste er å hatt den på akkurat når vi skulle gå tur.
   Slik spray er nok ikke dumt, jeg skulle ønske det fantes store nok potesiokker i f.eks fleece, så jeg kunne brukt til Amanda. Hun sliter pga kulden og potene, så ofte har vi måttet snu eller latt være å gå pga det. Bortsett fra det så ser det ut som hun takler kulden bra, og jeg mener ikke 5-10 kuldegrader altså, men vi bor jo i et typisk kuldehull 😦

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..