Uten en tråd

Nå er ikke overskriften helt riktig, jeg hadde overtråd (om det heter det?).
Jeg kan vel konkludere med at å sy med symaskin uten undertråd fungerer veldig dårlig. Jeg sydde jo «ferdig» før det gikk opp for meg at det ikke ble så bra resultat, det ble ikke noe resultat i det hele tatt.. Heldigvis hadde jeg liggende en spole med tråd på, så da fikk jeg mørk grønn overtråd, mørk blå undertråd, og sydde beige dynetrekk.. Det vises jo ikke, til og med jeg vet at man syr på vrangsiden, så da er det ikke så nøye. Amanda gjør jo sitt til at jeg må sy disse sengeklærne en sjelden gang..
Det gikk forresten veldig sakte med denne syingen i dag.. kunne jo lest ut avisen mens jeg satt der, bortsett fra at vi ikke har noen avis.. Men så plutselig fant jeg ut at joda, symaskinen kunne gå riktig så fort…… Slik er det når man ikke syr så ofte, glemmer lett det grunnleggende, men tror jeg skal huske på det til neste gang.

Jeg hadde en lunsjdate i dag, såpass koselig at det må nok gjentas 🙂 Og ikke måte på hvor interessert Amanda var når jeg kom hjem, enda jeg da hadde vært på jobb igjen. Hun er jo vill og gal når vi kommer hjem, men nå var hun helt utrolig opptatt av hva jeg hadde gjort. Det ble snusing, snusing og enda mer snusing. Virkelig så hun analyserte mens hun snuste, det kan nok ha noe med noen firbente jeg hilste på før jeg dro fra lunsjen. Bl.a en Malle, tror det er første hunden av den rasen jeg hilser på, og den var riktig så flott.

Først fikk vi snø, så fikk vi kulde.. Skal ikke klage så mye på noen av delene, enda.. Noen få cm med snø, og -10 er ikke så mye når vi er i november. Men Amanda synes det er litt kaldt til de små labbene, håper hun venner seg fort til det, har en mistanke om at det blir kaldere i vinter.
Snø ja, da jeg kom ut med Amanda i går morges så snødde det, Amanda ble stående å se, før hun snudde og gikk inn igjen etter meg, som skulle hente en jakke.
Etter Amanda var ferdig med ditt og datt.. så gikk hun helt bananas ute her, hun løp med føtter i alle retninger, ører og tunge flakset i vei, og hun storkoste seg i snøen. Den første snøen slik er virkelig morsom, selv om det ikke var så mye.
Vi var ute igjen i går kveld en tur, så da ble den lilla kongen hentet fram igjen.

boerboel

En kommentar om “Uten en tråd

  1. Tilbaketråkk: Uten en tråd | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..