Skummelt i skogen (videoer)

Både jeg og Amanda har skumle møter og episoder i skogen her rett som det er, det kan være trær.. flokker med elg.. lyder.. ja det kan jo være så mangt..
I går opplevde vi det igjen, vil si det var Amanda som møtte noe skummelt, jeg reagerte ikke så mye denne gangen.
Jeg kom faktisk på at jeg skulle filme det, men kom selvsagt borti en tast så jeg stoppet etter litt. Fikk startet igjen, men da ble det to videoer, og mens jeg filmet andre gangen (brukte mobilen til å filme med) så ringte en av ungene, så fikk ikke med alt av det skumle.. men ser litt av det

Dette er et sted vi ofte går forbi når vi skal på tur eller kommer fra tur, og nå hadde det skjedd endringer her.. På steder Amanda er godt kjent så skal det ikke mye til før hun reagerer om det er noe forandringer.
Het var det meter på meter med rødt plastikk bånd som var surret alle steder på bakken, innover skogen og opp i trærne og rundt trærne. De beveget seg og laget lyder, noe Amanda reagerte på, men jeg synes hun reagerer flott, det som ikke ble med på filmen var at Amanda bare fortsatte å gå og snuse, og prøve å leke litt.. og da var det ikke noe mer å bry seg om etterhvert. Jeg brukte litt tid på å løsne og surre sammen det jeg fant og la det ved gapahuken så det ikke skulle dra lenger avsted, og så gikk vi hjem.

Amanda er ofte var på lyder og «slik», men jeg synes det er greit når jeg ser hvordan hun reagerer, og at hun er veldig nysgjerrig og må undersøke hva det er om hun ser noe, slik som disse båndene i skogen.
Noen ganger går hun rett på, andre ganger er det slik som med disse båndene, andre ganger tar det enda lenger tid, men hun gir seg ikke. Da er det verre med meg.. det er ikke alt jeg føler behov for å undersøke om det er noe skummelt 😆

7 kommentarer om “Skummelt i skogen (videoer)

 1. Dette var helt tydelig en fin treningssituasjon for Amanda, og det ble det for Nairo også. Han satt igang et sabla bjeffeleven mens jeg så på den første videoen, og det var ikke mulig å få kontakt med han. Men så fikk jeg kontakt før jeg satt igang den andre videoen, og da ble det 1 minutt og 11 sekunder med konstant godbitmating på han for at han ikke skulle begynne å bjeffe igjen 😉
  Nairo reagerer akkurat på samme måte som Amanda når det er noe nytt et sted. Bjeffing, litt rygging og en del nysgjerrighet. Og som regel avreagerer han også til slutt, og som den hannhunden han er, tisser han gjerne på det som var skummelt helt til slutt :p

  Liker

  • Hehe, fint at flere fikk nytte av det. Jeg synes det er veldig greit med slike «situasjoner» 🙂
   Amanda kom løpende fra soverommet her da jeg spilte den av igjen da jeg skulle legge den inn på bloggen, hun er ikke så smart 😛
   Det med tissingen gjør forresten Amanda også, hun glemmer noen ganger at hun er en dame.. Du skulle sett henne da hun skulle tisse inn i hundegården til Kaos i helgen, fra utsiden. Først tisset Kaos (nesten på Amanda), og så skulle Amanda absolutt tisse på samme sted, men inn til han, og hun klarte det gitt, og da ble jo Kaos opptatt en stund….

   Liker

   • Han reagerer selv om hunden på videoen ikke bjeffer, så vi har en utfordring der altså 😉 Normalt pleier jeg å se på sånne videoer imens Nairo er ute. Og jeg har forresten aldri hørt om en hund som kjenner igjen sin egen bjeffing 😉
    *ler* Må ha vært litt av et syn, og en god hjernetrim for Kaos etterpå ja 😉

    Liker

 2. Tilbaketråkk: Skummelt i skogen (videoer) | Blopp.no

 3. Litt usikkerhet blandet med masse nysgjerrighet. Det er jo en veldig fornuftig og fin måte å nærme seg noe nytt på det 🙂

  Nommin har desverre den boffingen på noen folk (mannfolk), og det synes jeg er litt ekkelt. Er så redd for at folk skal tro han er skummel og farlig. Vi prøver å «lage situasjoner» med folk som vet om boffingen hans på forhånd.

  Lydene til Amanda var visst innmari spennende, og vofsene synes nok at dette var dagens mest spennende blogginnlegg :p

  Liker

  • Ja, synes hun håndterer det veldig greit 🙂

   Om Nommin boffer på samme måte mot noen hadde jeg ikke tatt det så «tungt», men det høres kanskje annerledes ut for de som ikke er vant til hund, og er jo ikke morsomt om noen blir redde. En Collie er jo ikke så liten heller, men samtidig ser de jo ikke det minste skumle ut. En av mine første «hundeforelskelser» var en Collie, og jeg gikk tur med den som 8-10 åring, smart.. Var litt annerledes den tiden 🙂

   Amanda høres helt annerledes ut om det kommer folk for nærme henne, som hun ikke kjenner. Kan vel forstå de som synes det høres skummelt ut. Samtidig høres hun helt forferdelig ut når hun hører at det kommer noen hun kjenner her hjemme, selv om hun er bare glad. Hun har så grov og mørk boffing, at det kan lett misforståes.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s