Hundemat, annen mat.. Broholmer

Mat er mat.. på en måte. Bestilte tørrfôr til Amanda igjen i dag, er ikke så mye hun bruker av det. Hun kan jo spise hva som helst, i utgangspunktet, men jeg er litt nøye med hva jeg gir henne. Nå er det ikke sikkert at det jeg gir henne er så mye bedre enn annet, jeg har ikke satt meg så godt inn i det, annet enn at det er et par-tre tørrfôr jeg aldri kommer til å bruke. Nå vet jeg om hunder som fungerer veldig bra på de merkene som jeg ikke «liker» også, så alt er individuelt.
Amanda får i hovedsak Vom og hundemat, ikke til hver uke hun får tørrfôr, men kan være greit å ha det liggende.

Kom over noe interessant for en tid siden, Hva er det i hunde-og katte maten?
Hvor sant eller ikke sant alt som står der er vet jeg ikke noe om, men det var veldig interessant, og mye av det er nok greit å tenke over.

Har blitt litt elgkjøtt etter jakten (den er forresten ikke slutt enda), og da var det å få brukt denne maten.
For noen år siden spiste vi en del elgmår, og det var godt. Men det er noe med å ikke spise for mye og ofte av det, for da blir det ikke så godt lenger. Brente meg på akkurat det den gangen, så etter dt har det ikke blitt så mye av det.
Nå har jeg bestemt meg for å gå i gang igjen, og prøve å variere litt.
Har sett på en del oppskrifter, og med litt av mange oppskrifter og litt fantasi, så tror jeg at jeg har en spennende oppskrift på gang.. Det vil vise seg i løpet av dagen.. Må forresten få med at jeg ikke har funnet så mange oppskrifter med elgmår.. de fleste kaller det elghakk, merkelig.

Fant en oppskrift i Familien (bladet) nå sist som så god ut, når jeg var ferdig med den så var det stort sett bare pasta og ostesausen som var lik.
Oppskriften ble enkel og god, passer meg perfekt, lagt den ut på bloggen her, under mat.

Litt annet enn mat..

Så raskt på bladet hund og fritid denne uken, de har om Broholmer i nyeste nr. Det er en rase som jeg faktisk vurderte sterkt en periode, men var ikke så enkelt å få kjøpt en hund.. og så var det noe med at mange av de ble bilsyke og ikke var så glade i å kjøre bil. Mange hunder, spesielt valper som blir bilsyke, men tror ikke jeg har sett det stått «om» rasen før, så da var det bare å glemme det..
På mange måter er Boerboel og Broholmer litt like, selv om de er veldig forskjellig, men Amanda er nå uansett det flotteste 🙂

Amanda fyller år i november, og jeg tror ikke jeg skal kjøpe noe som helst i gave (annet enn det jeg allerede har kjøpt..) i år, vi la inn en bestilling til noe til henne nå før helgen, hun står egentlig i fare for å ikke få så mye til jul heller.

boerboel

En kommentar om “Hundemat, annen mat.. Broholmer

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..