Elgfest

Jeg og Amanda gikk på tur i dag, vi gikk bratt oppover for å få litt trim..
Nedover gikk det litt raskere, og når vi kom opp på en «bakke» og på tur ned fra den, så var det en elg på tur opp samme «bakke». Jeg har aldri sett en elg snu så fort, det var elgføtter i alle fire retninger noen sekunder, elgen dundret ned bakken, over Aursjoveien og nedover skogen, han løp ikke akkurat stille nedover.
Hvor mange meter det var mellom oss og elgen vet jeg ikke, men det var ikke mange, så lang er ikke den «bakken».
Amanda sto som paralysert fra hun så elgen til en god stund etterpå, hun bare sto der uten å gjøre noe, ikke dro hun i båndet, ikke «sa» hun noe, hun bare sto helt «stiv». Når jeg begynte å gå så fulgte hun med til siden av der elgen dro helt uten videre, som om ingen ting hadde skjedd. Men når vi kom lenger ned så kom vi på sporet etter den, da ble interessen vekket, men gikk greit å gå fra også.
Vi gikk over samme vei som elgen hadde løpt over, og jeg tenkte som alltid logisk, så vi gikk en annen vei nedover skogen enn den elgen selvsagt hadde tatt..
Etter litt så møtte vi jammen på elgen igjen, men denne gangen kom vi tydeligvis ikke så brått på den, for den ruslet bare fra oss, men var ikke så nærme heller denne gangen.
Nå så jeg tydelig hvor han gikk, så da gikk vi helt motsatt vei nedover, bare for å møte på samme elgen igjen etter 10 min, og denne gangen hadde han fått med seg en kamerat!
Jeg som ikke liker å se elg oppi skogen når jeg er alene med Amanda reagerte ikke når jeg møtte på elgen første gang, ikke andre gangen heller, men tredje gangen så begynte jeg å lure på om det skulle være noe elgfest oppi her…

Vi kom oss nå hjem etterhvert 🙂

Amanda ble igjen hjemme senere på dagen, mens vi var å fant et par cacher, begge to nokså enkle å finne.
Så var vi å hilste på denne karen..

Nå skulle det vært et bilde her, men av en eller annen grunn er det noe «tull» på fb, slik at jeg ikke fikk «lånt» bildet.. Skal se om jeg kommer tilbake til det 🙂

En kommentar om “Elgfest

  1. Tilbaketråkk: Elgfest | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..