Sølefri vannkopp til hund

Har vært en fantastisk flott dag i dag, nesten som en sommerdag 🙂
Jeg hadde bestemt meg for å få støvsugd og vasket bilen innvendig i dag, så da dro Tore og Amanda til skogs.
Tok ut buret til Amanda, og for en jobb det var å støvsuge bak i bagasjerommet! Hundeburet går akkurat inn i bagasjerommet, på centimeteren. Er to små «sidelommer» som er ledige bak der, og der har vi liggende diverse.. ekstra kobbel, halsbånd, tørkepapir osv. Og i dag fant jeg igjen en vannkopp som jeg hadde glemt bort.

Når vi er på tur er Amanda flink til å drikke vann, alle steder det er vann.. Men det har skjedd at vi har måtte la være å gå dit vi hadde tenkt fordi det ikke har vært vann underveis, og vi ikke har hatt med vann til Amanda, dårlig planlegging!
Det finnes egne vannflasker til hunder, tror de finnes i flere str også om jeg ikke husker feil. Men Amanda drikker jo av vanlig flaske også hun, fant vi ut en gang..
Til en hund som Amanda som drikker litt vann når hun drikker er det uansett greit med en vannkopp å drikke av om det ikke finnes naturlige vannkilder underveis, så jeg ble passe overrasket når jeg oppdaget denne koppen som jeg fant igjen i dag, lurer på når jeg kjøpte den.. skulle ikke forundre meg om jeg har skrevet om den tidligere her heller 😛

Slik ser den ut «innpakket», legg merke til kroken på siden, til å henge på sekken eller lignende

reisevannkopp hund

reise vannkopp hund

hundevannkopp til tur

vannkopp til hund på tur

reisekopp til hund

Koppen er ikke så stor, men var plass til mye vann i den. Jeg fylte i vann og tok den med ut på verandaen, i tilfelle søl.. Men Amanda drakk uten å søle, jøss! Hun var virkelig flink til å drikke av den, selv om den var liten til henne. Tore sa forøvrig at han hadde brukt den til henne før, bare jeg som hadde glemt den.
Nå skal jeg ihvertfall huske på den, og ha den med på fjellturer i sommer.

Jeg tror jeg kjøpte den til å ha den med i bilen (smart, siden det var i bilen jeg fant den igjen..)  Men når vi kjøpte nytt bur til bilen så kjøpte jeg en kopp man henger opp i buret. Den vannkoppen viste seg å ikke være så bra som jeg trodde, det ble vannsøl av den når man kjørte, og ble vått i buret.
Når Kjersti var her i fjor sommer så så jeg vannkoppen hun hadde til Nairo i bilen, den var litt annen form på. Fant lik eller ihvertfall veldig lik (?) senere til Amanda. Denne heter Road refresher, lignende vannkopper heter non spill pet water bowl, sølefri vannskål, skvalpesikker vannkoppp osv.

Amanda sin er selvsagt rosa.. og i str L

road refresher vannkopp hund

 

Det ser ut til å være en veldig smart skvalpeskål, en sølefri vannskål til en viss grad.
Det er en løs plate inne i koppen som ligger «oppå» vannet, når hunden drikker så presses platen ned, og hunden får drukket det vannet den vil.

Skal man bruke den under bilkjøring (med vann) har det sikkert litt å si med mengde vann man fyller på om man ikke vil ha søl.

Det er festet borrelås under koppen, og følger med «motparten» som man kan lime fast på et underlag, slik at koppen står stødig i bur o.l

7 kommentarer om “Sølefri vannkopp til hund

 1. Så du har det også sånn at det plutselig dukker opp ting du hadde glemt at du har? :p Den var fin, den sammenleggbare, alltid kjekt å ha en sånn i tilfelle man ikke finner vann på tur.
  Den Nairo har i bilen er ikke lik den du har kjøpt, hans har ikke den platen i midten, den har bare selve skålen og kanten oppe. Og den fungerer den, altså 🙂 Men jeg tror din er enda bedre.

  Liker

  1. Litt merkelig at jeg hadde glemt den koppen, for den er jo så smart, flaks jeg ikke har kjøpt en til, haha.
   Glemsomheten kan være skummel til tider ser det ut som 😛

   Nå hadde jeg nesten tenkt å spørre om du er sikker på at den Nairo har ikke er slik, men antar at du vet best 😉
   Da er den Nairo har nokså lik den «gamle» til Amanda, men den var i stål, og litt liten.
   Må bare lære Amanda å bruke den her, men det kan da ikke være vanskelig så smart som hun er…. *host*

   Liker

   1. Jeg mistenker at du kjøpt den den gangen du kjøpte så mye fra samme butikk, uten at jeg skal nevne noe mer 🙂
    Jeg er bombesikker på at Nairo har denne:
    http://www.bristols.no/products/vannskal-akita-antiskvulp
    Og ja, jeg tror den er nogenlunde den samme du har til Amanda i stål, den som skulle henge på buret hennes, men som skvulpet over.
    *ler* Tenker madammen lærer seg det hun vil, og vil hun ha vann, så lærer hun seg å drikke av denne også 🙂

    Liker

    1. Skulle ikke forundre meg 🙂
     De er jo veldig like 😛
     Om ikke hun vil drikke vann av den så har jeg bare oppi litt cola eller hvitvin, så drikker hun nok 😀 (og til de som ikke kjenner meg, det var ikke seriøst..)

     Liker

 2. Ah den var smart!! Den «sølefrie» tenker jeg på. En slik går på ønselisten! En slik myk og sammenleggbare kopp har vi faktisk, om jeg bare kunne huske hvor jeg pakket den ned (noen ganger er det visst upraktisk med ting som foldes sammen og ikke tar plass…)

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..