La humla suse

Har vært et par rolige dager, for Amanda ihvertfall, greit det også noen ganger. Og så har jo verandaen blitt tatt i bruk igjen, og det resulterer i at Amanda blir litt «sliten» også. Det er så godt at hun kan gå ut og inn selv, og hun trives veldig godt der. Har ikke fått opp noen nettingdør enda, men må vel snart gjøre det, og må nok ha på «nettingen» på vinduet på soverommet også..
Nå en morgen våknet jeg av at «noe» suste forbi meg, jeg våknet fort gitt.. det var en humle, og så diger! Den summet omkring litt, så landet den på gulvet i et hjørne. Ikke hadde den tenkt å flytte på seg heller, så måtte kommandere Amanda til å sitte i sengen sin, og jeg beveget meg forsiktig mot målet.. og humlen forsvant ut vinduet 😀

Nå med slike dager vi har hatt siste tiden, så kjenner jeg at jeg gleder meg utrolig mye til sommeren og fjellturer. Få noen skikkelige turer, vi går jo det nå også, noen ganger.. men å komme på fjellet blir noe annet uansett.
Det skal ihvertfall bli et par bra turer igjen til helgen, og så må det til noe hagearbeid igjen.. greit å bli ferdig før 17. mai 🙂

Bilder fra de siste turene

boerboel i skogen

boerboel in the forest

boerboel

3 kommentarer om “La humla suse

  1. Tilbaketråkk: La humla suse | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..