Den levende skogen

Kaos måtte få kake også, men siden han ikke kom mens vi var oppe så fikk han med kake hjem til seg selv. Det var nok like greit, for han er hakket mer bortskjemt enn Amanda. Kaos sitter i sofaen og spiser kake fra bordet. Har ikke vist bildene til Amanda, vil ikke gi henne ideer.

jamthund spiser kake

 

jamthund i sofaen

 

 

Når man har fødselsdag må man få gave, og da er det greit å gi noe fornuftig.. Amanda fikk nytt halsbånd (det forrige hun fikk ga vi bort siden det ble i knappeste laget) Dette halsbåndet hun fikk nå er kjempeflott og veldig solid (det var det forrige også)
Jeg kjøpte dette her, det er enda flottere i virkeligheten, og er foret med et nydelig stoff.
Det sto på nettsiden at det tok ca 6 uker, og det stemte. Litt lang tid, men når man vet om det så er det greit. Jeg lærte heldigvis litt om hvordan ta mål osv ved forrige halsbånd, så dette her passer veldig godt, og passer like bra om Amanda får litt større halsomkrets også.
Halsbånd fra slike steder som jeg har bestilt fra er flott med at man får halsbånd som passer store hunderaser og som ikke koster en formue.

Har blitt noen bilder siste tiden, her er et par fra godbitsøk i hagen

hund i godbitsøk

 

boerboel i snø

 

boerboel

 

Men det ble litt kaldt etter litt

boerboel

 

Så da ble det å inn igjen. Tar nok litt tid å bli vant til kulden (var -12 den kvelden) nå er det plussgrader.

 

Vi var oppi skogen i dag, og der var vi borti en mildt sagt skummel episode. Det startet med at Amanda plutselig ble så «rar», det var tydelig at hun reagerte på noe, men jeg kunne bare ikke fatte hva det var, før jeg oppdaget noe vann som rørte på deg, i skogen.. Amanda var tørst og skulle drikke av noe vann hun plutselig fant. Og så oppdaget jeg hva det var Amanda syntes var skummelt, tror jeg ble litt «rar»i noen sekunder også, før jeg forsto hva det var. Vi flyttet raskt på oss, og så filmet jeg litt.

Småskummelt, vi sto heldigvis i riktig retning, og gikk fra der nokså fort.

Boerboel

 

Har laget sylte i dag, nå ligger den i press og skal ligge til i morgen. Deler oppskriften og bilder i morgen, om det ikke blir total katastrofe… Føler ikke at det gikk slik veldig bra egentlig, og er alltid spennende å «åpne» sylten, om den rønn sammen eller blir fast og fin.

3 kommentarer om “Den levende skogen

 1. Fytterakkern, så borskjemt Kaos er! :p Men, en mann fortalte meg for mange år siden at han lot sine kongepudler spise av hans gaffel når han spiste selv, og da tenker jeg at det er helt greit at Kaos spiser i sofaen 😉
  Guri malla, den videoen var ekkel! Noen må ta med seg motorsaga og få kappet ned det treet før det treffer noen i hodet. Fysj!

  Liker

  1. Han er en smule bortskjemt ja, Amanda har det jo så veldig strengt stakkar…
   Ekkel ja, det «gapet» ble større enn jeg fikk med på film, men jeg hadde ikke så lyst til å stå å vente for å få filmet det. Hadde tenkt å ta bilde av selve treeet, for var ikke så lite.. men glemte det helt bort når det ble så stort gap.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..