På bærtur

Har vært opphold i hele dag, og i kveld, til vi hadde gått ti meter. Men hva gjør vel litt regn, vi blir bare våte.

I dag er dag to etter ferien, og jeg hadde planlagt jobben min dag for dag de neste 14 dagene. Det var nok litt dårlig planlagt, tidsskjemaet sprakk på dag en, og ble enda verre på dag to. Fatter egentlig ikke hva jeg tenkte da jeg planla… Men planla også slik at det skulle bli mindre å gjøre utover i uken, og spesielt siste uken. Og kjenner meg også så godt at jeg har satt av minst en dag til «oppsamling», så jeg får gjort det jeg ikke har hatt tid til tidligere.

Det ser forøvrig ut til at vi kan få en snev av sommer til helgen, og først i neste uke. Blir spennende å se om det forandrer seg mye fram til helgen.

Amanda ser ut til å bli en bærhund… blir spennende å se når tyttebærene blir modne, om hun plukker de også. Nå er det bringebær hun har oppdaget, og det er tydeligvis veldig godt.

Leter litt

Der ja

Huh, ikke forstyrr når jeg spiser!

 

Senere på turen ble hun litt for ivrig

Bladene smaker sikkert godt også…

 

 

 

 

 

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Amanda, Heidi

6 kommentarer

Tyggebildet var helt fantastisk! *ler* Jeg visste ikke at hunder kunne spise bær før min første hund demonstrerte det ved en solbærbusk 🙂 Nairo har ikke helt skjønt det, men det er helt greit for meg 🙂

Lik

Her spises det tydeligvis alt av bær, ser hun har vært å snust på bærbuskene i hagen, men de er ikke modne enda, og dessuten får hun ikke spise for mye av det.
Vi hadde forresten engang en katt som spiste ert ute i grønnsakhagen… så dyrene spiser mye rart.

Lik

Og søndag fant Amanda blåbær. Så nå har hun snart vært innom alle bærslag i skogen. Amanda snuser seg fram til bærene, og hun slafser i vei, så er tydelig at hun liker de.

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: