Pokker til hund

…var det noen som sa i dag, men jeg sa bare, neida det er en Boerboel 😛  Nå var det ikke så alvorlig ment, tror jeg… Vi var å gikk en tur i kveld, og Amanda hadde det med å stoppe opp litt brått noen ganger for å snuse litt, så den som kom bak henne snublet nesten i 1 stk pokker til hund.

Amanda var plutselig helt alene igjen i flere timer i dag, jeg var litt bekymret for det, siden det nesten ikke har vært noe alene hjemme på over 3 uker. Men siden jeg dro så tidlig, så var Amanda trøtt, og hun sov da jeg kom hjem også. Hun hadde neppe sovet hele tiden, men så lenge det så ok ut der hun er, og hun sov når jeg kom hjem, så tar jeg det med ro. Håper det fortsetter slik.

Vi fikk besøk i kveld også, Kaos kom syklende en tur 🙂

Er en stund siden han har vært her nå, og mens vi satt inne her så nevnte jeg at Kaos var i hundegården. Amanda fløy opp og rett borti vinduet ned mot hundegården, og begynte å «pistre». Da ble jeg litt forundret, hun kjente att navnet, og visste hvor han skulle være.

 

Amanda fikk kjøttbein i helgen, da var det en jente som koste seg her

Vi har hatt slike kjøttbein her tidligere også, men dette er gigantisk. Hun fikk holde på en god stund med det, så «gjemte» vi det. Ellers hadde hun blitt syk, tror ikke hun har vett til å stoppe selv.

Amanda har forresten fått en veldig fin pels, det var tilbud på pelsbutikken, haha….
Jeg vet igrunn ikke hvordan hun har fått slik pels nå, for hun har bestandig røytet litt, og mye også. Men er kanskje valpepelsen hun er ferdig med, og løpetiden ikke minst. Jeg hadde ikke engang tenkt over det før LB sa det, at Amanda ikke røytet. Boerboel skal vel ikke røyte så mye i utgangspunktet, men mange av de jeg har sett har røytet litt. Røyting hos hunder er kjedelige saker, til og med hos Boerboel som ikke har «ull»pels.
Men Amanda sin nye pels er igrunn tykk (ikke så rart, etter denne «sommeren»), veldig god og myk, og pen å se på.
Blir spennende å se fremover i forhold til årstider og løpetid hvordan det blir, nå er den godt som perfekt.
Kjenner jeg begynner å bli trøtt…tar på å opp før en viss person har fått på sko………

 

 

4 kommentarer om “Pokker til hund

 1. Haha…det «bannes» rett som det er her i huset på hunden også. Ikke så alvorlig ment det heller da 😉

  Og pelsen skyldes vel gjørmebadet hun tok for ikke så lenge siden :p Bra det funket…haha.

  Liker

  • Det gjør seg med litt banning noen ganger, for å ikke glemme alle «navn» hunden kan ha ettersom hva situasjonen er… 😉

   Hehehe, selvsagt er det gjørmebadet, at jeg kunne glemme det. Men hun har så flott en pels for tiden at jeg vurderer å ta henne med ukentlig tur til noen slike gjørmehull. Selv om Boerboel ikke er «pels hund» så kan de røyte utrolig mye. Blir spennende å se til vinteren, hvordan pelsen blir da, de få nok ikke noe «underull» disse hundene, tror jeg.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s