Baggen hundeførerbelte og universalveske

Jeg har hundeførerbelte fra Baggen, men har ett av de uten veske. Kaos har den med stor grønn veske, som jeg har lånt noen ganger. Men er jo greit å ha sin egen veske…

Siden jeg har det beltet jeg har, så passer ikke den grønne vesken på beltet mitt, men så fortalte hun på dyrebutikken her at det var veske å få tak i som passet det beltet jeg har også. Så jeg fikk bestilt vesken der, og hentet det i går. Det finnes en annen veske også så jeg, men den passer heller ikke beltet mitt, men den er også litt stor, så om jeg skal ha med så alt for mye får jeg ta med en ryggsekk…

Men skal man kjøpe seg Baggen hundeførerbelte, så er det nok lurt å se hva som finnes og passer av vesker. Jeg tror disse veskene jeg så på nå kom etter jeg hadde kjøpt beltet mitt, det er en stund siden jeg kjøpte det.

Vesken er ihvertfall veldig praktisk, selv om jeg ikke har prøvd den enda 😛  Det er egen plass til drikkeflaske, så da kan jeg ha colaflasken vannflasken min der. Og i det andre rommet med glidelås kan jeg ha «alt annet».
Det grå på beltet og på vesken er forresten refleks, smart!

Baggen hundeførerbelte med veske
Universalveske til Baggen belter

Jeg er ihvertfall veldig tilfreds med Baggen sine belter, er behagelig å gå med, spesielt når man går i skog, fjell og ulendt terreng.

 

Snakker om tur, vi hadde en fin tur i går 🙂 Fant ut jeg og Amanda skulle gå opp i skogen og ned lenger borte her, så vi fikk skyss hjem når mannen var ferdig på jobb. Så da gikk vi. Vi brukte ikke så lang tid som jeg trodde, så vi gikk videre langs veien, og satte oss ned etter litt. Så satt vi der å så på trafikken, det så nok veldig smart ut…og smartere blir det vel senere ettersom vi flytter oss nærmere veien…
Det gikk forholdsvis greit etter veien i går, fikk litt problemer når en stor traktor med henger kom, og med et par av bilene. Ellers gikk det veldig bra, passet på å gå og ikke stoppe opp når det kom biler, og hånden full av godbiter 🙂

Ut på tur

 

Kvelden før var jeg nære på å gi bort hele Amanda! Vi var ute, og hun skulle på do. Men så ville hun ikke på do, og jeg ville ikke gå inn igjen før hun hadde gjort hva hun skulle, for så å måtte ut etter 3 minutter igjen for at hun skulle på do. Hun ble grinete, jeg ble grinete, og der var vi da.
Hun begynte å tulle med båndet, hoppet opp etter båndet, hoppet opp på meg, for så til slutt å legge seg ned, og der lå hun. Der hadde hun vel ligget enda, om ikke jeg og mannen byttet plass 😆 Han kom ut så jeg gikk inn, og Amanda gikk på do……………………… Dumme hunden og eieren.

Snart ferdig med første uken på jobb etter ferien, og har gått greit, skal bli godt med helg, hehe. Skulle vært myk start, jobbet 4 dager, og fri 3 dager.

 

 

 

 

 

4 kommentarer om “Baggen hundeførerbelte og universalveske

 1. Jeg kjøpte beltet og vesken til Eileif i jubileumspresang, og han er strålende fornøyd med begge deler. Funker kjempebra på turene som ikke er kjempelange, og skal vi ha med mer, kan jeg gå med ryggsekk. Jeg har prøvd beltet selv, men siden mine prolapser sitter midt i korsryggen, tør jeg ikke bruke det. Rykkene som kommer er jo ikke harde, men de er nok til at jeg tror det kan gå veldig galt.
  Er det ikke moro å prøve å få en hund til å gjøre fra seg? Sånn sett er jeg veldig glad jeg har hannhund, det er stort sett bare å vise de en gresstust, så tisser de 🙂

  Liker

  1. Det gjorde du det, husker jeg nå 🙂 Tror jeg kommenterte noe på det også, uten at jeg husker hva.
   Jeg sliter også med en prolaps til tider, men har beltet langt nede… Tror mange av de som bruker disse beltene har de for langt oppe. Men kommer jo litt an på hva man synes er best og behageligst også. Og et rykk er ikke bra når man har prolaps, så er greit å være forsiktig.
   Men mener jeg så at det var kommet noe nytt for litt siden, husker bare ikke hvor. Var noe med et «håndtak» på kobbelet, som man festet på håndleddet…eller noe slik… er i grunn veldig usikker på hva det var, haha. Men ser for meg at det var noe man hadde hånden gjennom….hm, eller så har jeg drømt noe rart, for min beskrivelse ser litt rar ut ser jeg.

   Liker

 2. Likte beltet. Har sett noen gå med sånt, så har egentlig ønsket meg et jeg også, men er redd det kan virke rart å bruke det på en mini-hund…haha. Plages med ryggvondt, og da er det bedre å ha hendene fri når jeg går (spesielt i skogen som du sier). Må gruble litt på det. Skal ihvertfall merke meg navnet på denne, så takk for tips 🙂

  Godt å høre at Amanda også har vrangfauker. Her er det massevis for tiden 😦

  Liker

  1. Og de har med to forskjellige fjæringer, jeg har x2, ikke så rart…… Har sett at andre merker har belter også, men da ikke med fjæring i selve beltet, så spørs hva en foretrekker, men er ihvertfall greit med en veske på har jeg funnet ut i sommer.

   Sheela er vel i «riktig» alder for mye «morsomheter» nå framover, vi skal vel ikke være helt der enda…Men det går jo over 😀 Med tiden…. hehe

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..