Endomondo, Instagram og andre blogger

Jeg skulle gå en liten tur med Amanda i går, men den ble litt lenger en planlagt. Vi trenger litt trening i ulendt terreng, så da blir det å gå i selve skogen, på lykke og fromme…Vi klarte selvsagt å gå oss fast, slik at vi måtte gå tilbake et par ganger. Da vi skulle gå nedover og hjem, så hadde vi gått for lang, så da måtte vi snu…Men det var en flott tur, vi brukte så vidt over en time på nesten 3 km…Nå har jeg begynt å bruke Endomondo igjen, litt morsomt å se når man begynner å gå turer på over 1 km… Flaks for meg så prøvde jeg ikke å skryte på meg lenger tur og fart en det jeg gikk, glemte at andre kan se turene mine på Endomondo

Så har jeg rotet meg til å reg meg på Instagram, så spørs det om det blir like interessant som Twitter…Kan ikke si at jeg bruker Twitter så veldig mye…

Satt å leste Dagbladet på nett i går kveld, og kom over en blogg der…Den er bare helt fantastisk, har du ikke lest den, så anbefaler jeg virkelig å ta en titt: Terjes superblogg.
Dagens innkjøp er jo noe som er veldig populært hos disse rosabloggene, og denne er ikke noe unntak, det samme gjelder hot or not kategorien. Tommel opp!
Og ikke minst at det er en mann som blogger, det er jo så mye jenter og damer som blogger, og vi får jo så mye impulser og gode råd av alle disse bloggene, så er virkelig på tide at guttene og mennene også får det.
Tror ikke han har blogget så lenge, men se på bildene, han er jo blitt proff allerede! Han har nok et stort støtteapparat bak seg, eller så ligger det veldig naturlig for han. Hurra for gutter / menn som rosabloggere!

I dag kommer jegerne fra Sør-Afrika hjem igjen 😀 Skal bli spennende og morsomt å høre hvordan de har hatt det. Har ikke snakket så mye på mobil, siden det er sinnsykt dyrt å ringe fra (til) der.

Nå har jeg ikke noe dagens innkjøp eller hot or not innlegg å komme med for tiden (det skal noen være glad for 😆 Men må si jeg ble litt inspirert fra den bloggen jeg skrev om lenger oppe her… Men man vet aldri………..
Men, da kommer det et par bilder fra turen vår i går istedenfor

Denne roten var ikke skummel 😀
Vi burde hatt med gressklipperen

10 kommentarer om “Endomondo, Instagram og andre blogger

 1. Føler meg litt truffet her nå altså *ler* Ja, jeg kan se turen og statistikken din 😉 Men jeg synes det virket som en god tur, og det som er litt synd med Endomondo, er at den ikke tar hensyn til stigninger. For det er da virkelig mer slitsomt å gå 3 km i ulendt terreng enn 3 km på flatmark, og da er det jo logisk at snittfarten går ned og antall forsvunne kalorier går opp.

  Har tittet innom rosabloggermannen jeg også, og han skriver absolutt morsomt, men jeg kjente med en gang at jeg ikke orket å følge han over tid. Ble liksom litt for mye ironi, og ikke noe særlig hverdag. Men tommel opp for voksne mannfolkbloggere! 🙂

  Liker

  1. Hehe, jeg har jo nesten ikke brukt Endomondo siste året, så var litt morsomt å begynne igjen. Og i morges oppdaget jeg at jeg hadde fått kommentar der også 🙂 Må ta meg en rask oppdatering der ser jeg, for å få med «alt» av finesser.

   Jeg satt å leste den bloggen i går kveld, og lo meg nesten skakk. Kan kanskje bli litt mye over tid, men det var så til de grader godt gjennomført, spesielt bilder…

   Liker

   1. Siden jeg var litt slem på FB, måtte jeg jo gjøre opp for meg med en koselig kommentar også 😉

    Ja, gjennomført ironisk er den på alle mulige måter! Ser han har spørsmålsrunde nå, fått over 200 kommentarer allerede. Fabelaktig!

    Og Instagram forresten…jeg begynner å føle meg akterutseilt gitt, for det finnes selvsagt ikke til Nokia Symbian…

    Liker

    1. Jeg synes ikke du var slem, heller morsom 😆 Men så gikk jeg jo utifra at den var morsom ment også, hehe.

     Nei den finnes visst ikke til mobilen din, men den var ikke til Android heller tidligere, så kanskje den kommer til symbian senere.

     Liker

     1. Jeg mente ingenting vondt med den ihvertfall, det var nok heller ett av mine dårlige forsøk på å være morsom 🙂

      Tror nok Symbian forsvinner om ikke lenge, og at Nokia satser mer på Windows. Eller at hele Nokia går konkurs.

      Liker

       1. Yay, noen liker humoren min!!! \o/ 😀

        For ikke å snakke om HTC og iPhone… Jeg er jo sta som et esel også, nekter å svikte Nokia, men ser jo nå hvor misunnelig jeg er på alle app’ene Eileif har til sin Samsung…

        Liker

 2. Hmmm…så avansert «alle» er. Misunnelig :p

  Gløttet så vidt innom blogg-anbefalingen. Morsom fyr 🙂

  Sheela hadde nok forsvunnet helt i det gresset…haha. Fine turbilder 🙂

  Liker

  1. Neida, ikke så veldig avansert. Og ikke alt som holder interessen like bra, min «karriere» på Twitter er godt som 0, det ble liksom ikke noe… Jeg hopper ofte på ting som ser interessant ut, men så er det kanskje ikke så interessant likevel. Endomondo har ligget helt «død» nesten et år hos meg nå, nå har jeg begynt litt med den igjen, men den er egentlig enkel å bruke, spesielt når språket bl.a er på dansk, hehe.

   Ser for meg at Sheela hadde fått litt problemer oppi der ja, men henne kan man i verste fall bære litt…

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..