Jernanemi, telefonterror og annet tull

Amanda sov i hele natt, juhu. Jeg merket at det var litt deilig.
Har vært trøtt, sliten og slapp i lenger tid, så var å tok noen blodprøver for en tid siden. Har jernanemi, og både blodprosent og jernlager er under normalt, nå husker jeg ikke verdiene og ordene, men fikk beskjed om å spise 150-200 g med jern i døgnet…Hiver innpå c-vitamin også, det øker opptaket av jern, tror jeg…Skal sjekke det igjen i mnd skifte.

Fikk tips om at lavendelolje kan hjelpe mot fluer, siden det hjelper mot mygg og knott. så i dag var jeg å kjøpte lavendelolje. Jeg merket ikke noe til fluer eller noe annet da vi gikk tur i ettermiddag, men tviler på at det var pga lavendeloljen, da den lå hjemme uåpnet… Var nok heller at det er kjøligere vær.

Ellers er jeg veldig opptatt med å drive telefonterror for tiden, jeg har igrunn vært veldig «flink» siden jeg kjøpte ny mobil for lenge siden.
I går ettermiddag når jag var på jobb ringte mobilen min, jeg tok den, og ble litt forbauset. Forsto det slik som at «de» hadde prøvd å ringe meg noen ganger, uten å få svare. Men etter litt så forsto jeg at det var jeg som hadde ringt, og ikke bare en gang…og de måtte ringe opp igjen for å sjekke…var selvsagt ingen privatperson jeg hadde ringt, men apoteket…
I dag satt jeg å skrev inne på nett her et sted, da ringte mobilen min, jeg tok den, og sa HAHA.
Jeg bør ikke ta mobilen mens jeg sitter å skriver, skulle avslutte en setning et sted, med haha. Det kunne så klart ha vært verre…men nå pleier jeg heldigvis ikke skrive noe «stygt». Og heldigvis, det var ene sønnen som ringte, flaks.
Tror jeg skal legge mobilen på hylla!

Amanda vokser til 🙂
Ikke sikker på vekten hennes nå, blir vel å veie henne når hun er 8 mnd, om ca en uke. Glad det ikke er jeg som veier henne… Lurer på hvordan andre veier sine Boerboel hunder, etterhvert som de blir eldre og større…

 

Jeg får en del kommentarer på at Amanda ikke sitter «skikkelig», jeg vet ikke om det er slik rasen er, Chakira var likedan, hun satt, men ikke «skikkelig», og sett det samme på andre BB.
Men så fikk jeg tatt bilde av Amanda som sitter… Vi har så mye fine blomster utenfor gjerdet hos oss, så tenkte jeg skulle få Amanda til å sette seg der, så jeg fikk blomstene i bakgrunn. Joda, Amanda satte seg hun 😆

 

 

6 kommentarer om “Jernanemi, telefonterror og annet tull

 1. Amanda sitter da hun *ler* Er det viktig at hun skal sitte «rett»? Er det noen som tenker HD bare fordi hun sitter skjevt?
  Når det gjelder veiing av tunge hunder, tror jeg mange tar en svipptur innom veterinæren og veier der, de har jo gjerne sånne store plater på gulvet.

  Liker

  1. Ja, på bildet sitter hun,men dog i en merkelig stilling, hehe. Nei, ikke den skjeve sittestillingen jeg tenker på, men vanligvis når hun sitter, så ser det ut som hun «jukser», og ikke sitter ned.
   På ett av profilbildene mine på fb så ser du kanskje hva jeg mener, er ett som er av meg, Chakira og kaos om vinteren.
   Vi må nok ty til veterinær venterom for å veie vi også etterhvert, der har de vekt på venterommet.

   Liker

 2. Haha…må le av telefonterroren din :p

  Artig bilde med Amanda og grisen. Sheela har begynt å leke litt mere med sin hun også nå.
  Komisk sittestilling ja 😉

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..