Hund som markerer

Jeg leser omkring på forskjellige sider og forum at en del er opptatt av når hunden deres begynner å markere, og lette på foten når den tisser.
Så da kan jeg meddele at nå har min hund begynt med det. Den letter fint ene bakfoten når den skal tisse, og markerer veldig når vi er på tur *stolt hundeeier*.

Men vent nå, er det ikke noe som ikke helt stemmer her? Jeg har da en tispe… en jentehund… greit at de markerer, men å lette på foten? Tror Amanda har gått glipp av en sånn jente til jente samtale, om å oppføre seg.
Hun gikk ned til Kaos i dag, og prøvde å sette seg helt inntil hundegården for å tisse, nesten så hun klatret oppover nettingen. Eh, slik gjør man da ikke Amanda, tror jeg må ta flere samtaler med henne, jeg vil jo ikke at folk skal tro at jeg har en hund som byr seg fram på den måten der!

Når vi går tur nå så markerer hun mye. Jeg stopper ikke for at hun skal få markere, eller tisse alle steder. Men ser ikke ut til å være noe problem for Amanda, hun klarer pent å markere når hun går. Ikke noe problem for folk med hannhund å finne oss ihvertfall. Hva med å være litt mer «kostbar»?

Kaos var forøvrig veldig interessert i der Amanda tisset, og snuste mye. Tror jeg skal passe ekstra godt på. Men han bråker ikke, og nå er det ikke igjen så mange dager før jegerne kommer hjem, sa det har gått veldig bra.

Amanda har en veldig normal løpetid ser det ut til, jeg hadde jo håpet at det ikke skulle bli så «mye» nå, siden det var første gang. Men men, velger man tispe, så velger man løpetid også, ikke så mye å gjøre med det.

En dag (kveld) igjen på jobb, så er det ferie!!!

Sjekk de beina da 😀

4 kommentarer om “Hund som markerer

 1. Haha…»rare» Amanda :p
  Sheela markerer MYE hun også. Og jeg som trodde at tisper ikke gjorde det før vi fikk henne…haha. Ja, ja…

  Tror kanskje Amanda har vært for mye rundt Duke. Er jo katter som krøller føttene når de sover :p

  Liker

  1. Er ikke mye kjedelig med en hund, og helt sikkert ikke katter heller.

   Første tispen jeg var borti som markerte var Chakira, hadde hørt at tisper kunne gjøre det, men ellers er det jo mer vanlig å tenke hannhund når man tar kombinasjonen markering og hund.

   Duke er nok den som lærer Amanda (u)vaner 😉

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..