Nor Amanda

Nå denne uken kom det offisielle papiret på Amanda, og hennes offisielle navn er Nor Amanda. Nor er etter Norboerboel, som er den første og største oppdretteren i Norge. Og når jeg først er inne på Boerboel rasen og oppdrett, her er en fin side om man vurderer hvor man skal kjøpe Boerboel fra: her.
Jeg har ikke somlet meg til å skrive noe tilbakemelding enda, men det kommer 🙂

Nå er jeg ikke så sikker på hvordan de papirene fra NKK ser ut i forhold til aner bakover. Vi har hatt papirer på alle hunder vi har hatt, men har vel aldri vært så interessert i «slik». Må innrømme at jeg så litt mer grundig etter nå, og det ser bra ut 😀 Det viser forresten 5 generasjoner, om kan kan si det på den måten.

Litt etter fem er langt fra litt før seks, om morgenen.Jeg kan gjerne stå opp litt før seks, også en søndag. Men litt etter fem er tidlig. Så da sto vi opp, gikk ut en tur, og gikk å la oss igjen. Man venter ikke så lenge når det er en valp som vil ut på do, uansett når på døgnet det er. Amanda våknet litt igjen rundt syv, men så sov vi til ca åtte.

Siden vi var så godt i gang med å være oppe, så var vi på tur allerede ved ti tiden. Vi fikk en fin tur oppi skogen her.

Amanda har vært veldig «klådig» med ansiktet, gnir ansiktet, kjeven og munnen inntil oss, biter på alt av leker og andre ting…Og kommer med tyggebein som hun ikke har sett på, på flere uker, og legger seg til å gnage på de. Vet ikke om det er pga jeksler som «gror fram» eller hva, men hun gnager ikke så mye på meg 😛

Ellers har vi hatt en stille søndag, som bare plutselig snart er slutt.
Amanda viser plutselig huslige tendenser, hadde blåst ned noe fra klesnoren min ute i dag (ja, fy meg som har klær hengende ute en søndag 😛 ) Men Amanda kom opp på verandaen med det, med kleklype og alt. Det er husmorhunden sin det 😆

Slapper av
Vært på jakt

4 kommentarer om “Nor Amanda

 1. Er ikke så interessert i papirene til Sheela jeg heller. Men jeg leste før vi skulle ha hund at det var viktig å finne en seriøs oppdretter, og det var ikke enkelt når man ikke har peiling på noen ting. Tror mange har det sånn, så det er kjekt at du legger ut linker til din som du er fornøyd med 🙂

  Seks er aaaaalt for tidlig for oss ja 😉 Når Sheela begynner å våkne til, løfter jeg henne bare opp i senga og så sover vi videre :p Og så bruker vi å dra på hundetrening til kl. 12 (nesten hver søndag).

  Husmorhund vil jeg også ha 😉 hihi

  Liker

 2. Flinke Amanda som ordner opp i klesvasken! 🙂

  Jeg synes det er spennende å se på papirene til bikkjene mine. Både pga helse, og fordi jeg får etterhvert en del Aha-opplevelser «Åh den hunden har jeg møtt», eller «oi de har jo samme oldemor som….».

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..