Fôr og fôrbøtte til hund

Har vært på shopping i dag, hundemat 😛

Hadde slik flaks at nå fikk man med fôrbøtte, helt slik som jeg ønsket meg, og manglet. Har fra før slik diger fôrdunk, og liten fôrboks. Dunken har jeg på et annet rom, og boksen på kjøkkenet med mat til få…dager i. Siden Amanda nå spiser en del, må vi stadig fylle på boksen på kjøkkenet. Ikke sikker på hvor stor den lille boksen er, men den bøtten vi fikk med i dag rommer ca 10 liter (har målt).
Her er samlingen

Og en overraskelse, fikk med bonuskort (eller hva det heter) 4 sekk gratis 😀 Nå er ikke hundematen så veldig billig, og ihvertfall ikke med en stor rase, så hjelper på med 4.sekk gratis.Vi bruker Royal Canin Giant Puppy, og Amanda stortrives med det, ikke noe problemer med inntaket der nei.

Godt å ha en dyrebutikk i Skjåk, så man slipper å kjøre milevis etter mat og utstyr om det er noe man skal ha.
T var med inn på dyrebutikken i dag, det resulterte i denne

Grunnen til at han kjøpte den var lyden…

Amanda er veldig interessert i den, og hun har «samtale» med Nøff. Jeg måtte se etter hvem som sa hva av Amanda og Nøff. Tror Amanda lurer fælt på hva det er med denne saken. Er første gang hun har «snakket» til et leke…

Siden det nå er vår…ihvertfall etter kalenderen, så har vi ordnet til vannet ute, Så nå står det vann i vannkopp til Amanda hele tiden ute her, det gjør det jo inne også. Men jeg er glad for hver gang hun drikker vann ute merker jeg…Spesielt når hun skal riste seg etter å ha drukket.
Slutter heller aldri å overraske meg når jeg ser i vannskålen til Amanda etter hun har drukket, utrolig mye rart der.

 

Fantastisk middag i dag, biffsnadder med «alt» av tilbehør, tror jeg kommer til å være mett til i morgen. P og S hadde med dessert, is 🙂

Bilde fra Diplom-is.no

Jeg er ikke så glad i is, men har noen få jeg liker, sandwich er en av de. Og nå har de kommet med en ny type, sandwich jordbær. Den var god 🙂 Blir kanskje lei etter for mange på kort tid…Men for en liten smak var den kjempegod, smakte ihvertfall jordbær av den, så dette blir nok en «hit» i sommer.

Ellers har vi hatt en forholdsvis rolig dag, nå i kveld snør det…

 

 

 

9 kommentarer om “Fôr og fôrbøtte til hund

 1. Vi har den største og den minste av fôrdunkene. Den største har vi diverse utstyr i, den minste har vi godbiter i på benken. Fôret har jeg i en stor dunk jeg fikk for mange år siden, da jeg hadde Arkas 🙂

  Holdt på å le meg ihjel da jeg så bildet av grisen, for vi har samme type gris her hjemme. Det var Eileif som valgte å kjøpe den, og han kjøpte den på grunn av…ja nå kan du gjette…nettopp: lyden *ler* Nairo blir så intens med den grisen at vi rett og slett har satt den bort, og vi tar den bare frem i korte perioder. Ellers blir jeg gal av gryntingen 😉

  Liker

  1. Jeg har et par fôrdunker fra ProPlan som vi har div hundeutstyr i, veldig greit å ha.

   Nå har ikke Amanda hatt grisen så lenge, men forstår hva du mener med korte perioder ja.
   Men lyden er en grei avveksling fra pipeleker 😛

   Liker

   1. Jeg har bannlyst pipeleker! Klikker i vinkel av de lydene, så han får ha de litt om gangen, men sjeldent lenge 😉
    Her har du Nairo og grisen:

    Pass på at Amanda ikke hører på videoen 😉

    Liker

    1. Haha, den siste setningen så jeg ikke før etterpå, måtte stoppe videoen og slå av lyden her, før jeg fikk sett den ferdig. Amanda kom i full fart, og sto med store øyne og lyttet her. Den grisen må være en bestselger 😆

     Liker

      1. Jeg ble så paff når jeg la inn videoen, hadde ventet meg en lenke og ikke hele avspilleren! Du har jaggu en avansert kommentarfunksjon 🙂
       Kan se for meg reaksjonen til Amanda ja 😉 Nairo setter igang et bjeffekor uten like hver gang jeg ser på hundevideoer. Har ikke noe å si om det er videoer av han selv, han bjeffer like ille uansett 😉
       Gårdsbutiken selger de grisene, jeg ler like godt hver gang kunder plukker de opp 😉

       Liker

       1. Var ikke klar over denne funksjonen på kommentarfeltet, men er jo flott at det er slik. Lettere for at det blir sett på av andre også, om det vises at det er en video,og ikke bare en lenke.

        Ser ut som Nairo har en str større en det Amanda har, morsomme er de ihvertfall 🙂

        Liker

 2. Haha…fikk lyst på en sånn gris jeg også – ikke sikkert like artig å ha den i hus da 😉
  Artig video av Nairo og komisk at Amanda prater med grisen 🙂

  Den mellomste fôrbøtta så real ut 🙂 Har den store jeg, og så lat som jeg er, har jeg den stående på kjøkkenet 😉 Måtte le litt for meg selv da vi fikk den, for det er jo ikke så mye fôr Sheela skal ha pr. dag, og bøtta var gigantisk.

  Liker

  1. Den holder ihvertfall hunden opptatt litt 🙂 Kaos har maken, men der tok P ut «lyden».

   Jeg har visst om de bøttene tidligere, så var glad jeg kunne sikre meg en nå når det var kampanje igjen. Den minste ble liksom så liten, Amanda spiser vel omtrent 650 g om dagen nå, og så bruker vi av de til «godbiter» også, så det går en del…

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.