Amanda og matfar

Det er tydelig at vi ikke har noen småbarn hjemme…

Nå er jo Amanda frisk igjen, men trenger fremdeles litt oppmerksomhet 🙂 Jeg fikk dessuten beskjed om at jeg hadde kjøpt feil tyggebein…så da blir det å kjøpe nytt om lørdag. Skulle snart ha prøvd litt tørrfisk, men er litt usikker på når de kan begynne å spise tørrfisk. Det er jo et naturprodukt, og ikke behandlet på noe annen måte en tørket, så det bør være trygt.

Amanda hilste på nabokatten i dag, katten satt på portstolpen her da vi kom ut. Pus så oss med det samme vi kom ut, men Amanda brukte litt tid på å oppdage den. Da hun så at det var noe mer med stolpen en normalt ble hun veldig nysgjerrig. Så det var bort til stolpen, «klatre» oppover med forbeina og snuse litt. Pus var ikke verre en at hun bøyde seg ned og snuste litt hun også. Så der ble det snusing og «bytte av nese». Men så synes Amanda det ble litt kjedelig, så hun begynte å boffe og ville leke. Pus satt bare å så på henne, Amanda fortsatte å boffe en stund, men siden hun ikke fikk noe mer respons så gikk hun. spennende var det liksom 😛 Men veldig greit om Amanda blir vant til nabokatten.

I kveld var det tid for kveldsmat, for noen. Og noen andre måtte pent sitte å se på

Amanda setter seg ofte slik eller lignende når vi driver med noe mat, men hun tigger ikke (selv om det kan se slik ut) hun er bare veldig nysgjerrig på hva som skjer. Hun er igrunn en veldig nysgjerrig valp, hjelpes!

4 kommentarer om “Amanda og matfar

  1. Så godt at Amanda har blitt bra 🙂

    Kjekt at nabokatta ikke er redd hund da 🙂 Er vel lettere at Amanda blir vant til katt også da. Sheela har ikke sett andre katter enn våre, så lurer på hvordan hun hadde reagert. Hun springer iallefall rett bort til Molly og Gilbert ute. Er en del katter i nabolaget, så hun treffer vel på en om tid og stunder. Får bare håpe at hun ikke bykser etter den. Hadde sikkert ikke blitt så populært…hehe.

    Koselig det øverste bildet 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.