Aggressiv valp

…har jeg ikke. Vet ikke om det i det hele tatt finnes noe som heter aggressiv valp. Men jeg har en valp som biter, hjelpes som hun biter. Hun henger i leggene og tar en bit rett som det er (tja, kanskje ikke helt riktig det der, men det føles slik) Jeg har sagt det før, og sier det igjen, de som blir godt kjent med Amanda kan egentlig fort ønske seg tilbake til da hun var litt mer reservert. For når Amanda biter seg fast i leggen og rister til blodet spruter, ja da er det ikke lett.
Er der de sinnsyke hylene og hviiiining kommer inn, de hjelper litt, noen ganger…
Skulle noen gå forbi ute her eller på andre siden av elven og høre noen hyl og hvin, så er det da sannsynligvis bare meg.

Men så kommer Amanda tuslende med det søte blikket og skal ha kos, eller ligge på ryggen på fanget mitt, da er alt som heter blodsprut og bittsår glemt.

Jeg hadde nok glemt litt hvordan det er å ha valp. Nå er ingen valper like, men er ofte ting som går igjen hos de.
Det er slitsomt å ha valp, det er mye arbeid å ha valp, noen ganger er det helt for jævlig å ha valp. Men når en tenker på hva en får tilbake og valpen blir jo en gang voksen….Ja da er det så absolutt verdt det. Gleden og de positive sidene med å ha hund veier så absolutt opp for de mer «slitsomme» sidene. Men tror det tar noen år før jeg skal ha flere valper i hus…
Nå ligger min søte lille boerboelvalp å sover sin søteste søvn, mens hun pønsker ut nye djevelstreker…

 

Borte!
Titt titt

 

Har satt på en kjele med kjøtt på ovnen, i dag blir det suppe til middag. En vel noe lignende gourmet suppe…Den kan kanskje virke litt avansert og tidkrevende, men det er verdt det. Her kommer fremgangsmåte og innhold:
Man tar et stykke røkt svinekam og deler opp i biter, tar det opp i en kjele, tømmer etter litt vann (og eventuelt litt kraft) Lar det småkoke en god stund, og tar så oppi en pose med suppe/lapskausblanding fra Findus. La det få ett nytt oppkok, og voilà, suppen er ferdig 😀

 

 

8 kommentarer om “Aggressiv valp

 1. Et annet tips for å få henne til å slutte med bitingen, er å ignorere henne. Ikke snakk til henne, ikke se på henne, ikke ta på henne, bare gå bort fra situasjonen gang på gang. Til slutt skal hun da forhåpentligvis skjønne at hun ikke kommer noen vei med bitingen, og at det er mer morsomt å være sammen med deg enn å jage deg bort med biting 🙂
  Det jeg liker minst med valper, er de gjennomtrengende, sylskarpe valpetennene. Helt grusomt å bli overfalt av 10 «nåler» mange ganger om dagen! Men lykken med en valp er så stor, og det man aldri får tilbake er den herlige valpelukta 🙂

  Liker

 2. Hahaha… 😉 Godt det er flere som har «umulige» valper :p Ble noe gang litt «oppgitt» over folk som så henne og ble valpesyk. «Hvordan i all verden går det an å ønske seg et sånn lite troll?» tenkte jeg mange ganger…hehe. Nesten så jeg trodde hun var aggressiv også, fordi hun knurret når hun hang i føttene.
  Det har gått hardt utover en del bukser og sokker, så det er deilig nå når det har gitt seg 🙂

  Liker

 3. Hørest ikkje gått ut nei.. Men har ein hond som æ her summe gångå, å hein lika ikkje sprutflæska mæ vatn… Hihi 😀 Så fort n bit eil bjeffa eil inkårt slek så æ d berre å gripe sprutflæska.. hjølp berre sjå på ho mæ 😉 Men altså, e bli kvalpesjuk tå denna snodige kvalpen din e da.. 😉

  Liker

 4. Herlige bilder!! ❤

  Du får nok, som du sier, mye igjen for det senere. Nå som du har hatt henne hele tiden, har du alle "puslespillbitene". Og skulel det dukke opp problemer, er det gode sjanser for at du sitter på svaret. Det savner jeg litt med Carlisha og Tinka, som jeg ikke fikk mens de var valper.

  Men ja… det kan være… utfordrende :p

  Liker

  1. Det er sant, en kan ofte finne svarte på ting som dukker opp, om man leter i fortiden, når man har hunden hele tiden. Utfordrende ja… 🙂 Men om et par tre…mnd sitter jeg og smiler over denne «umulige» valpetiden, håper jeg…

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.