Aldersgrense på film

Selvsagt måtte den diskusjonen komme opp hjemme, igjen. Nå skal det sies at jeg er ikke helt bestemt på at disse grensene på film alltid skal følges. Da mine tre barn var yngre så hende det at de så på filmer som var anbefalt for eldre en hva de var. (Hvilke filmer de så på når de var borte, eller jeg ikke var hjemme er en annen sak…)

Skulle de se på filmer på «lovlig» måte her hjemme, som var anbefalt eldre en hva de var, så så jeg/vi (foreldrene) på den først. Og da ble det noen ganger at de fikk sett den, og noen ganger ikke sett den (haha…)

I dag var det ei som hadde litt vel store forhåpninger her. Hun kom først med ene, og så med andre dvd boksen, og ville så gjerne se på film…Er det 15 års grense eller anbefalt 15 år, ja da passer det ikke for smårollinger. Her er dvd’ene det er snakk om:

Forøvrig en bra serie, jeg liker den, men den passer nok ikke for Amanda enda. Har litt problemer med å få henne til å forstå at disse boksene ikke er for henne…

 

 

6 kommentarer om “Aldersgrense på film

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.