Ikke bare det ene…

…men det andre også.

Klokken halv fem i morges ga jeg opp, og sto opp med Amanda. Da hadde hun jamret og klynket store deler av natten igjen. Det hjalp ikke å ligge i sengen hos oss heller, hun klarte ikke roe seg mange minutter om gangen. Nå skulle jeg ikke ha hund i sengen vår mer…men noen ganger må prinsippene bare reise en viss plass 🙂 Hjelper det å ligge i sengen vår når man er en søt liten syk hund (eller stor…) ja da ligger man i sengen vår.

Amanda liker seg så godt framfor ovnen, så vi gjorde opp i ovn, og satte oss ned. Vi tilbrakte de neste 2-3 timene på gulvet. Sittende, liggende og stående. Amanda klarte å slappe av å sove litt når hun fikk klemt seg ned mellom føttene hos meg, og vi satt helt inntil ovn Så var det å ligge ved siden av meg, framfor meg osv.

Sover endelig litt
Søteste ❤

Siden Amanda tydeligvis har vondt, og dessuten tisser veldig mye, ringte vi veterinærvakten i dag. Vi fikk komme med en gang, og ble møtt av en veldig koselig veterinær. Vi (T) hadde fått tatt urinprøve av Amanda i morges, jeg prøvde et par ganger, men Amanda stoppet å tisse når jeg kom med «koppen», og ga meg det blikket: hva driver du på med! T var litt mer heldig, og fikk det til. Amanda har tisset mye, og mye inne siste par dagene. Jeg så på urinen, men den så veldig klar å fin ut. Og har liksom vært magen og diareen som har vært i «hovedfokus»

Veterinæren sjekket urinen det første han gjorde, og den var ikke helt bra, og var blod i urinen. Så mye for «min» tanke om at når den så bra ut så var den bra.
Er nok det som har gjort at Amanda har hatt vondt også, så hun fikk sprøyte med smertestillende, og sprøyte med antibiotika. Og vi fikk med en antibiotika kur til henne. Stor takk til Lom og Skjåk Dyreklinikk 🙂
Så håper vi at hun blir fort frisk igjen av urinveisinfeksjonen også. Ettersom jeg har lest på nettet er det nokså vanlig for valper å ha urinveisinfeksjon. Ikke greit å være en liten Boerboel med både magetrøbbel og urinveisinfeksjon.

 

8 kommentarer om “Ikke bare det ene…

 1. Kjæra nånn…stakkars lille jenta! Huff, nå synes jeg ordentlig synd på henne! Synd jeg ikke får gjort noe herfra, bortsett fra å sende masse god bedring-klemmer gjennom luften og nordover. Håper det hjelper bittelitt ihvertfall.

  Liker

  1. Godt med god bedring-klemmer 🙂

   Må egentlig snart være nok, vi som var så godt «i gang» med mye før alt dette. Nå er alt satt på vent, konsentrerer oss om kos og bli frisk. Så får vi ta opp att tråden med «alt annet» når Amanda friskner til. Jeg har heldigvis ikke noe hastverk med noe, godt å slippe å stresse.

   Liker

 2. Nei stakkar lille! Håper både det ordner seg fort med både mage og urinveisinfeksjon! Ikke noe godt å være syk, og ikke noe godt for matmor å ha syk valp!

  Masse god-bedring-klemmer sendes fra oss 🙂

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..