Splasj splasj

…sa det da jeg gikk hjem fra jobb i kveld. Drittvær!!! Vi hadde det jo så fint her, og så kom regnet…Nå er det bare sørpe og glatt, igjen. Nå har ikke vi hatt besøk av Berit, men tror kusinen hennes Belinda har vært her.

I morgen skal det komme snø igjen…

Ellers går det sin vante gang her, i morgen er det fysioterapi igjen. Kan ikke akkurat si at fysioterapeuten var så veldig forsiktig at det gjorde noe, kjentes ikke slik ut. Men vet fra før at det ofte er det som må til for å bli bedre. Jeg tenkte at det var nok å få noen øvelser jeg kunne gjøre hjemme, og så ble jeg bra igjen…så lettvint er det ikke nei.

I morgen blir det Kaos her, hele døgnet igjen.

 

4 kommentarer om “Splasj splasj

  1. Drittkjedelig når det skal regne på vinteren. Hater sørpe og glatte veier. Synes snøen kan holde seg i ro! Hos oss har snøen regnet helt bort, og det er visst meldt mildvær. Det er bedre enn sørpesnø 😉

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..