Kaospelsen

Litt travelt om dagen 😀

Kaos er på besøk noen dager og netter. Og har nå snart gitt oss vegg til vegg teppe, i pels. Han røyter noe så enormt, og ser ikke ut. Det tyter pels ut av han på hele kroppen. Kanskje det er for å gi Chakira vinterpels…

En stund siden han har ligget her, så blir noen trakking på han. Trakk trakk dunk, trakk trakk dunk. Men han roer seg heldigvis etterhvert. Og så liker han så veldig godt gobit ballen til Chakira, han kan leke med den i «evigheter» med og uten godbiter i. Han prøver forgjeves å få den gjennom sprinklene til Chakira, men det går ikke, og Chakira bryr seg ikke heller. Hun bare ligger å ser dumt på han, vet ikke hvem av de som er utstyrt med høyest iq….

Chakira klarte nå å skremme meg skikkelig i går morges. Jeg skulle dra veldig tidlig, så måtte mate og lufte Chakira veldig tidlig. Siden vi har hatt så drittvær her siste tiden, så har nesten all snøen blitt borte, og blitt erstattet med is, vann og sørpe. Passert bra å få strødd litt ute her når jeg likevell måtte ut. Jeg hadde ikke før begynt, så satte Chakira i et voldsomt spetakkel. En hører en henne når hun boffer. Der var katten gitt (en «vill»katt som holder til i området her) Og er det noe chakira ikke tåler så er det katter ute her. Hun hører heldigvis litt…etter, så holdt kjeften sin og løp rund der jeg var mens hun «pustet» (er som å høre en hest) Hun er ikke slik at hun sier noe uten grunn, så blir like forbauset hver gang jeg hører henne ute her.

Er jo så godt i gang med ukemeny, ble litt forandringer denne uken. Laget så mye middag i går at det ble middag i dag også. Cowboygryte, den var kjempegod :-O Såpass god at den blir nok å lage flere ganger, må bare justere oppskriften litt.

I morgen kommer Duke, den ene pelsen avløser den andre pelsen her. Håper det kommer mer snø nå, det var så flott en dag eller så, og da ble det bare tull.

7 kommentarer om “Kaospelsen

  1. Heldigvis røyter ikke min hund. På 13 år har vi ikke funnet et eneste hår etter han. Men vi har hatt røytehunder før og for et pes…man kan støvsuge tre gang om dagen og enda ser dte ikek ut.

    Liker

      1. Kjempefint! Vi sliter med å finne på nye middager, blir gjerne til at vi har ca 14 forskjellige middager som blir spist med 14-dagers mellomrom, og det blir vi lei.

        Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..