1. advent, snø, julesanger og litt til

I dag er det 1. advent og jeg koser meg. Vi har fått så mye snø, og den laver ned enda. Skikkelige store snøfiller, julesnø 🙂

Først et bilde av mine rosa julegardiner

Ute der laver snøen ned

Har til begge vinduene på kjøkkenet, og blir så lun og koselig atmosfære på kjøkkenet av den rosa fargen. Måtte jo ordne til adventslysene også, prøvde å ta bilde av de, men det ble bare feil farge på alt av lys, glass, steiner og stjerner. Men dere ser hvordan «adventslysestake» jeg har.

Adventslys

Jeg ble så «lei» av å passe på at lysene skulle brenne så og så lenge, for å få riktig forhold på lengden på de. Så i fjor ende jeg opp med å ha slik (tror jeg stjal ideen fra datteren min) Da brenner jeg ett lys 1. advent, og to lys 2. advent osv. Får jo ikke den tripp trapp «greien», men synes de er flotte slik.

Det kom mye snø i går, og mer i dag, det er så skikkelig vinter og julestemning her. T var ute med fresen i dag også

Her freses det

Snøen i dag er skikkelig tung, og snøfreseren fungerer overraskende bra, gleder meg til å prøve den jeg også.

Chakira var trøtt i natt, og syntes så abslolutt det var på tide å legge seg når klokken tikker over ett. Da gikk hun på soverommet for å snu, kom tilbake, satte seg foran meg ved sofaen, gjespet høyt og satte seg å stirret på meg. Når Chakira er trøtt er hun rett å slett gretten å se på. Jeg gikk å pusset tenner og la meg, da la Chakira seg, sukket tungt og sovnet. Her legger vi oss ikke alene nei…

Det var godt å komme ut i morges

Chakira er laang
Som alltid, like elegant

Blir så mørke bilder for tiden, litt av grunnen er vel at det er mørkt ute…Vi har ingen mørketid (selv om det føles slik) Vi får ikke solen tilbake før midten av februar 😦  Men når det er så overskyet og snør, så blir det jo mørkt.

 

I dag er det også min julesangsesongstart, og hva er vel bedre en å starte med å legge ut en sang her også (om jeg får det til)

6 kommentarer om “1. advent, snø, julesanger og litt til

 1. Hei!

  Jeg kom over bloggen din inne på Dyreprat.com, hvor jeg nettopp hadde startet en tråd hvor jeg spør etter informasjon om Boerboel. Veldig morsomt sammentreff at jeg fant deg og bloggen i den neste tråden jeg gikk gjennom 😀 Jeg skal se gjennom bloggen din og så håper jeg du kan dele din kunnskap om rasen inne på Dyreprat.com.

  Ønsker deg en riktig god natt:-)

  Liker

 2. Skikkelig julestemning med snø hos dere ja 🙂 I går kom den første snøen hos oss også, men det meste har smeltet i dag.

  Sånn «adventslysestake» hadde jeg også lyst på i fjor, men ble «nektet» av ungene 😦 Hadde sett noe ala ditt i et reklameblad, men endte med at jeg kjøpte en vanlig en. Egentlig tar den litt for stor plass. Synes din idè var kjempeflott. Likte stjernene og steinene 🙂

  Snøfreser må være kjekt å ha. Burde vært i alle hjem…hehe 😉

  Må le av Chakira 🙂 Kjedelig å legge seg alene ja :p

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..