Shopping

Som blogger er jeg jo forpliktet til å skrive om mine innkjøp, ser jo at det er veldig populært 🙂

I dag har vi kjøpt snøfreser og lavvu / lavvo (hvorfor ikke bare lavo…) Snøfreseren er rød, og lavvuen er grønn. Da har jeg vel fått med de viktigste detaljene om innkjøpet?

Vi har nå faktisk gjort at det ikke kommer til å komme mer en noen få snøkorn hele vinteren her…Eller de nærmeste vintrene. Men vent nå, det var kanskje dumt å kjøpe snøfreser, vi har jo Chakira. Hun spiser snø, og is. Hun knasker is som det skulle være godteri, jeg får vondt i tennene bare jeg ser på henne. Hun har alltid vann, men når det er sjans til å tygge is, uansett størrelse så tygger hun i vei.

Chakira bør kanskje lære seg å se etter hvor Kaos er , men for en godbit…Det skal sies (skrives) at hun bare ristet på hodet av Kaos, så lekte de videre. Hun er veldig flink til å si fra til Kaos når det er nok, bare det at Kaos ikke har vett til å gi seg hele tiden.
Men tilbake til shopping, jeg var jo på flere butikker i dag 🙂 Coop  har slik «miks 3 for 69» gjennon året, nå er det igjen, og denne ganger er det med roastbiff 🙂 Har en aning om at jeg kommer til å bli lei roastbiff og rødløk etter en stund.
Vet egentlig ikke hva jeg ønsker av vær nå…Hadde vært litt greit med snø, så vi fikk prøvd fresen, men kan ikke (jo, forsåvidt siden det er en helårslavvu) sette opp lavvuen ute med snø. Blir så mye plunder…Men vi kan bruke snøfreseren til å ta bort snøen der lavvuen skal stå…

4 kommentarer om “Shopping

 1. Shoppinginnlegg er viktige innlegg *ler* Du har absolutt fått med det viktigste, bortsett fra at du selvsagt skal ta med freseren og komme ned hit et par ganger pr måned gjennom vinteren 😉
  Og det Kaos og Chakira-bildet var bare helt fantastisk! Hun sitter i sin egen verden og er sååå fokusert på godbit, og han virkelig angriper bakfra, strålende! 🙂

  Liker

  1. Hehe, kommer bilde senere, sliter litt med bloggen og bilder…Kjenner jeg blir varm i toppen av Exploreren. Måtte legge ut, vil si redigere innlegget 3 ganger i dag, kom aldri med alle bildene osv.

   Kaos er så leken og morsom, Chakira leker også, men når det kommer til godbiter…

   Liker

 2. Nå ble jeg misunnelig på snøfreseren gitt 😦
  Kanskje du kan låne bort Chakira istedet da, så blir jeg ihvertfall kvitt noe snø og is :p

  Flotte bilder av dem 🙂

  Liker

  1. Vi burde jo ha kjøpt oss hver vår nye snøskuffe isteden for, men de hadde ikke slik vi ville ha, så da ble det snøfreser, hehe. Vi blir jo ikke yngre….

   Låne bort Chakira ja…vet du hun har vært her i litt over ett år, og enda er det ikke noen som har passet henne. Den dagen noen skal passe henne, så kommer jeg til å ringe for hver 1/2 time (minst) for å spørre om det går bra…Tror jeg må skjerpe meg litt, ungene hadde jo barnepike når de var små….

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..