Utfordring

Kjersti fra bloggen Pilaris utfordret meg: Skrive minst 7 ting dere mest sannsynlig ikke vet om meg.

Den er ikke så lett, hvem av mine dype, mørke hemmeligheter skal jeg dele? Neida, ett av problemene er å komme på noe å skrive. Er sikkert nok, bare en kommer på det. Får starte å se hva jeg ender opp med 🙂

1. Jeg har flyskrekk, såpass at jeg aldri skal opp i et fly igjen. Det nytter ikke engang med gratis luksusferie i 2 uker. Da hadde jeg brukt de 2 ukene på å grue meg til hjemturen. Og å drikke seg til mot funker ikke, blir fryktelig dyrt å måtte betale mellomlandingen flyet må ta fordi en full passasjer slår seg helt rebelsk…

2. Båtskrekk, nesten like ille som flyskrekk, men båt må jeg bruke om jeg skal besøke far min (er elendig til å svømme, så å svømme over Vestfjorden er litt for langt…)

3. Liker veldig godt å ha det ryddig rundt meg, men der er jeg min verste fiende, for den som roter er meg.

4. Ser veldig dårlig, så om jeg ikke hilser på kjentfolk er det fordi jeg ikke kjenner de igjen…Har -6 og -4 (sist jeg hadde synstest)

5. Elsker musikk, alt går bedre med musikk. Har en veldig variert musikksmak.

6.  Mangler totalt grønne fingre, her har blomster en veldig dårlig overlevelsesstatistikk.

7. Hukommelse, eller mangel på…Her kunne jeg ha skrevet side opp og siden ned om episoder. Noen av de er fortsatt flaue…For mange mange år siden (jeg begynner å bli en gammel dame) var det så hektisk, så jeg og mannen dro bort på en nærmest impulstur. Dagen etter vi dro, en del mil fra hjemme, så kom jeg på: Oi, skulle begynne i ny jobb i dag jeg…Mannen min nektet å ringe min sjef, så jeg måtte ringe selv. Ærlig som jeg er (kom ikke på noen god unnskyldning) fortalde jeg det noenlunde som det var.

Skal se om jeg får samlet nok mot til å skrive de gangene jeg ikke visste hvor et par av ungene mine var….

8. Humor, har nok en spesiell…form for humor 😛

Skulle nå ha sendt videre utfordringen til 6 andre bloggere, skal gjøre det når jeg finner ut hvem 🙂

 

 

6 kommentarer om “Utfordring

 1. Tusen takk for vel gjennomført utfordring! Eksempelet på dårlig hukommelse var jo det beste da 😉 Og når det gjelder flyskrekken din: har du forsøkt Valium? Har ei venninne med flyskrekk, men hun takler det med Valium. Men må du ikke fly, så er det jo ikke noe vits å prøve 🙂
  God helg!

  Liker

  1. Har ikke forsøkt Valium nei, tør ikke ta sjansen på å bli plutselig vettskremt oppi luften, når virkningen plutselig går ut…

   Vet jo at det ikke er farligt, er aldri redd når ungene er oppe i fly, har heldigvis ikke overført redselen til de 🙂

   Liker

   1. Jeg har testet Valium selv, men da i forbindelse med tannlegebesøk. Husker ikke styrken på de, men har tatt 2 hver gang, og selv om jeg egentlig ikke merker at jeg blir roligere og mer avslappet, så merker jeg at det sitter i en stund. Hvis du noen gang kommer i en situasjon hvor du må fly, snakk med fastlegen din først og hør.
    Bra at du ikke har overført det da, det kunne skjedd veldig lett 🙂

    Liker

    1. Tannlegebesøk ja…der kunne jeg trengt Valium. Jeg er jo nærmest en vettskremt person ser det ut som…Skrekk for alt, hehe.
     Har verdens beste tannlege, og når jeg går ut så tenker jeg hele tiden «det var jo ingenting å være redd for». Er greit med innkallelse, og et par tre valerina før timen 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..