Påsken

Siste dag av påsken i dag.
Vi hadde planlagt påsken i forskjellige «varianter», forbausende nok ble det ingen av de som vi hadde tenkt oss.
Den dagen vi hadde tenkt å reise på en liten bobiltur var helt først i påsken. Tenkte å ta noen dager med caching og gåturer. Hadde ordnet nesten alt med bobilen, Tore skulle bare til frisøren, så skulle han fylle vann i bobilen, og så skulle vi dra.
Da fant trumaen ut at den tok påskeferie.. det vil si at det var ingen varme i bilen. Vi håpet det var enkelt å få ordnet det, men det var det ikke. Vet egentlig ikke hva som er feil heller, håper vi får rettet det nokså fort.

Ble jo litt skuffet, men ikke så mye som jeg hadde trodd. Vi fikk så fin en påskeferie hjemme 😊 Fine turer i skogen, langs elva, uti Tundradalen, og en dagstur med caching på vestlandet.
Alle ungene har vært hjemme en tur, «overraskende» besøk av to av de 😂

Turen ut i Tundradalen i går ble 13 km tur/retur, og noen timer.. Vi skulle ikke rekke noe, så gikk bare å koste oss. Været var så fantastisk at det kunne ikke ble bedre. Vi hadde ikke tenkt oss så langt egentlig, selv om jeg pakket ned drikke og litt å spise med tanke på at vi kanskje kom så langt om føret var bra.

Det var så skarpt pga sol og snø at jeg ble nesten urolig for Skye, så var godt å ha solen i ryggen når vi gikk nedover igjen.

Myser mot fotgrafen, rød i ansiktet etter nesten 7 km med «motbakke» 😄

Tok oss tid til en fin pause ved «hvilingsplassen» på tur ned igjen ❤️

2 kommentarer om “Påsken

 1. Jeg tror ikke jeg hadde klart å skru om hodet til noe helt annet enn det jeg hadde planlagt, så dere skal ha stjerne i boka for å ha laget dere en fin påske selv om det ikke ble som tenkt. Det bør jo sies at jeg er ekstremt firkanta og ytterst lite spontan, det har sikkert noe med saken å gjøre 😂

  Liker

  1. Vi ble raskt enige om at vi fikk ikke gjort noe med det, og fikk gjøre det beste ut av det, og da gikk det overraskende bra. Kjedeligste var å bære inn igjen mat og alt annet. Vil si, det er igjen en del i bilen enda, men det er slik som tåler kuldegrader.
   Ble ikke så mange cacher som vi hadde tenkt i påsken, men fikk en del korte/lengre turer her hjemme, slappet av og kost oss med god mat, god drikke, og myye godteri 😄

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..