Strikking, sjal og gensere

Jeg begynte å strikke meg et sjal i vinter

Er ikke ferdig enda, vokste mye til å begynne med, men så gikk det lenger og lenger tid før jeg begynte med ny omgang 🤔😂 Når jeg er ferdig skal jeg regne antall masker jeg har, om jeg husker det.

Jeg har sett med vaiere og pinner, så man kan sette sammen som man har bruk for. Men lengste vaieren er bare 100 cm, og jeg kom til et punkt der jeg «måtte» ha en som var lenger. Fant en rundpinne på 150 cm. Det var veldig mange farger å velge i, men fargene gikk etter tykkelse, så istedenfor grønn eller lilla, så måtte jeg ha rosa 😆 Men den gjør nytten sin den også.

Noe senere ser jeg en snap fra datteren min, hun strikker teppe. Jeg spør hvilken lengde hun har på strikkepinnen, det var bare 100 cm. Men hun hadde så hun kunne sette sammen to vaiere sa hun.. Det var jo veldig lurt, og så kom det fra henne «men det har du også mamma». Jeg litt 🤔 Hvem leser bruksanvisning til strikkepinner 😯
Så kom det en ny snap, av en liten del. Og det pussige er at jeg har akkurat samme deler i mitt sett med strikkepinner, vaiere og sånt.. Det er en del poser der med forskjellige deler. Jeg har ikke sett så nøye på det, antok det var reservedeler, noe det faktisk er også, noe av det 😜 Jaja, da vet jeg det til neste gang jeg får bruk for en lang rundpinne.

Ble ferdig med en genser for en tid siden. Husker ikke når jeg begynte på den, men er vel nærmere to år. Har ikke noe hast, og har ofte et par ting jeg strikker på samtidig. Genseren heter Høstbladgenser, og er gratis oppskrift på nettet..

Nå går det i votter og sjal. Votter er morsomt, selv om det tok sin tid med første paret nå. Han som skulle ha de ville ha de «slik og slik». Litt irriterende, men samtidig ble de veldig praktiske. Så kommer til å strikke de på samme måte heretter også 😂
Skal legge ut bilde neste gang jeg er ferdig med et par. Har en genser jeg skulle strikket meg, men det blir ikke med det første, kanskje neste vinter. Nordkalottgenseren, den er så fin i brunt og petrol.

3 kommentarer om “Strikking, sjal og gensere

  1. Sjal er ganske ondskapsfullt! Det ser jo så enkelt og kjapt ut, helt til det går opp for deg at det tar lengre og lengre tid å strikke «et par pinner». Blæh! Jeg startet jo på et sommersjal for x antall år siden, har rekket det opp flere ganger, og nå blir jeg nesten kvalm av å se på det. Gidder ikke!
    Synes det var fornuftig av deg å ha en rosa rundpinne i hus, jeg 🤪

    Liker

    1. Jeg har kommet så langt at det går greit på en måte, vet de siste 20 cm vil ta «litt» tid 😂
      Skal ha frynser på, men det prøver jeg å fortrenge enn så lenge 🤣

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..