Travle tider

Skye har hatt det travelt siden sist, veldig travelt. Vesla kom til Skjåk, og det gikk fantastisk bra. Tore har passet Vesla en del i perioder, og det er nesten så Skye savner henne når hun ikke er her.


Jen og Skye lekte og herjet når Skye var valp, men Jen fant seg ikke i så mye som Skye gjør nå med Vesla. Jen sa mer fra til Skye, eller gikk unna.
Bror til Vesla, og til Skye dukket opp her også. Skye brukte 2-3 minutter før hun syntes han var noe å leke med, men da var det i hundre med de også. Vesla hadde reist litt før, men vi får nok til et treff med de alle etter hvert.

Vi har vært på ikke mindre enn tre utstillinger, og det gikk jo så som så.. På de to første ble det Very Good. Skye er for «lett og luftig», og hun er ikke sikker nok i ringen, og lar seg ikke håndtere av alle, egentlig veldig få.
Siste utstillingen nullet vi, ikke snakk om at dommeren fikk ta på henne i det hele tatt. Hun trakk seg tilbake og gikk bare unna, og syntes ikke noe om det. Så da gikk det som det gikk.
Vi får se om vi får på henne litt mer «masse» til neste år, og prøve igjen kanskje. Jeg ser jo at hun er veldig slank, og når hun er såpass høy som hun er så hjelper det liksom ikke heller.
Hun var et skikkelig matvrak før, men etter Jen døde så forsvant matlysten også. Så fikk hun løpetid og litt innbilt, det hjalp jo ikke på.
Nå bruker vi en del Mush (råfôr), det er jo tydeligvis veldig godt. Men kan jo ikke bruke bare det, pga turer, reiser, og ferier. Ser ut som de sluttet med Mush der jeg kjøpte, så kjøpte noen pølser med Vom og hundemat, selv om jeg foretrekker å fore med Mush. Vi får se hva vi gjør etterhvert, bare tørrfôr er tydeligvis ikke aktuelt.

Skye og Tore gikk brukssporprøve for Schweisshund denne uken. Det gikk veldig bra med tanke på at de traff på sau, de ende med 162 poeng. På trening framover kommer det til å bli stort sett slike bruksspor vi går.

Jeg har ikke ferie enda, men nærmer seg heldigvis! Formen har ikke vært helt på topp, så kjenner at det skal bli veldig godt med ferie nå.
Har begynt å ordne til i bobilen så smått. Må ha med en del siden vi skal være borte en stund. Klær og utstyr for varme og kalde dager. For ikke å snakke om sko..
Jeg tviler på at vi får så mye varme på ferieturen, håper egentlig ikke det heller. Skal vi gå turer, cache og slik.. så trenger vi ikke stekende sol.
Her har vi knapt nok hatt sommer i år, 12-14 grader, og mye vind. Har ikke hatt mye regn, men ofte.. Det må da kunne bli en mellomting 🤔

Minuset med bybobil og hund er at det blir lite lagringsplass, men med litt system når vi starter, så skal det gå bra. Måtte omorganisere litt på «kjøkkenet» i bobilen. Jeg er jo så glad i grillen vi har, og den må selvsagt være med. Men jeg skrev om noe annet for 7 år siden, kan lese om det her. Tok litt tid, men nå har vi kjøpt en. Litt spent på hvordan det blir å lage mat i den, men får prøve oss litt fram.

Vi kjøpte oss ny vedovn i vår, nå i kveld gjorde vi opp for første gang. Jeg angret på at jeg sa jeg ville være hjemme når vi gjorde det, for en lukt! Vi har hatt oppe alle dører og vinduer her. Forhåpentligvis er det verste unnagjort til neste gang.


Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..