Vedlikehold og slik

Snart midt i juni, og kan ikke si vi har merket så mye til sommerværet her. Håper det ikke samler seg opp slik at vi får for varmt senere i sommer.

Vi var oppe på Aursjoen i går, og gikk kulturstigen. Jeg smurte meg godt inn med solkrem på ansiktet og armene. Så ikke en eneste solstråle mens vi var der 😂 Hadde ikke av meg jakken heller. Det var faktisk såpass kaldt at jeg hadde på for lite klær (det er veldig sjelden det skjer). Heldigvis hadde jeg en vest liggende i bilen som jeg tok på før vi begynte å gå.
Fikk sjekket godt som alle cachene på «fisken», en var laangt under snøen. Var igjen mye snø mange steder der enda, og litt vått..
Byttet ut en del loggbøker, noen var fulle, og et par var våte. Byttet også ut et par av cachene.
Skye koste seg så på fjellet at vi knapt merket noe til henne resten av dagen og kvelden. Hun herjer så på snøfonnene at det ikke er til å tro. Merkelig hvor morsomt det plutselig ble med snø når vinteren var over. Ikke det at hun ikke likte snøen før, men var ikke slik oppførsel som nå.

I morgen er det ny vaksine og kontroll av Skye, like før hun er to år. Og om ikke så lenge kommer halvsøsteren hennes til Skjåk, det blir spennende 😊
Det er i hvertfall tre av det kullet (av åtte) som kommer til Norge, morsomt med flere hannoveranske viltsporhunder her.

Det er igjen en uke til Skoleferien starter her, og neste uke skal vi ha barnebarna på besøk, det blir koselig 😊 Jeg har «sen» sommerferie i år, så skal jobbe mange uker enda. Men kan heldigvis variere arbeidstiden litt når vi har besøk og slik.

Var så mye bråk i stuen i ettermiddag at jeg gikk å la meg litt på sengen når jeg kom hjem fra jobb. Skye hadde stort behov for å hvile også sa hun, og sovnet ved siden av meg. Hun er veldig glad i kontakt når hun sover 😄

Fra tidligere, her sovnet jeg på sofaen, og våknet av noe tungt på ryggen ❤

Føtter kan ligges på også

5 kommentarer om “Vedlikehold og slik

 1. Spørst um e må uppå å gå i fotspore dine nå da så kanskje e finn siste deln tå finnen på denna fisken e mæ 😄
  Viss d va snog der da 😉😅

  Liker

 2. Jeg ble overrasket da jeg så snap’ene dine fra Aursjoen, trodde ikke det fremdeles var så mye snø der! Men du må huske at det alltid er stas med noe man ikke har, derfor er snøen mer stas på sommeren 😉
  Nå er jeg så klar for ferie at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, og jeg vet heller ikke helt hvordan jeg skal makte å bli ferdig med alt som skal gjøres før jeg kan ta ferie. Bare i dag har det vel dukket opp 7-8 nye ting som må gjøres, så jeg håper jeg kommer i mål.

  Liker

  1. Jeg synes det er mye snø der enda også, kan ikke huske vi har gått over så mange fonner før, denne tiden.
   Hehe, ja må være noe slik.
   Jeg er heldigvis ikke klar for ferie enda, da hadde det blitt lange uker 😆 Men den som venter på noe godt.. 😊

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..