Ingen skam å snu

Det har vært helg igjen, og en del turer. Korte turer, og litt lenger turer. Har vært veldig fint vær. Har enda litt for mye snø og is, men det forsvinner litt etter litt. Og så kommer det vel plutselig mer snø 😅 Vi er jo bare siste del av mars enda.

Skye fikk lengste turen i helgen, hun og jeg hadde en tur i fantastisk fint vær i går. Jeg hadde bestemt meg for hvor vi skulle gå på forhånd. Vi startet med å gå beint oppover skogen, og når vi kom til den veien vi skulle gå bortover et stykke så jeg at det kanskje kunne bli litt slitsomt. Men vi prøver tenkte jeg, og så gikk vi. Etter litt så tenkte jeg at det var nok ikke så lurt. Etter litt til så begynte jeg å angre.. Men snudde vi? Neida! Uttrykket «det er ingen skam å snu» var helt bortglemt. Skye gikk oppå snøen hele veien, men jeg er «litt» tyngre 😆 Jeg tråkket gjennom gang på gang, og jeg datt og jeg datt. Og som nevnt, det var en veldig dårlig idé å gå der. Men etter 20 (lange) minutter var vi nede på den andre veien, og kunne puste lettet ut. Resten av turen var mye enklere å gå 😂
Jeg tok med Jen på en liten kveldstur senere. Vi ruslet bare en time oppi skogen, vil si skogsvei. Er så behagelig å gå der siden det har blitt hardt etter scooterkjøring.

Tore har vært litt opptatt i helgen, kjekt med handyman 👨‍🏭 I dag så gikk han og Skye på tur når jeg kom hjem, og borte ble de. Skye var med meg i vinter når jeg plukket ned alle cachene etter kjærlighetsstien, nå ble hun med Tore for å henge de opp igjen.

Jeg husket på å ta med drikke på langtur 😅

Sesongstart i utestuen (tidligere paviljong..)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..