Mer vær

Jeg hadde bestemt meg for å gå en tur med Skye lørdag. Hadde kommet en del snø, og ingen hadde gått der etter snøfallet før vi gikk (ja bortsett fra en del dyr). Det er noe eget å være de første som går på slike «hvite tepper» 🤩

Føret var mildt sagt varierende, var mye snø og isete under, det var lite snø, det var snø med is og vann.. Skye holdt på å få sjokk når vi kom til første partiet med is under snøen som hun gikk gjennom. Men det var bare akkurat da. Det klabbet noe forferdelig under skoene pga broddene etter dette vannet, var som å gå på platåsko. Men selv med alt dette så hadde vi en helt fantastisk tur! Det er så herlig når det blir slik.


Her sjekker Skye hvor dypt det er der hun trakket gjennom 😁

Mandagsmorgen var jeg litt spent på været   Men det var ikke i nærheten av hva jeg fryktet. Hadde kommet en del snø igjen.. Nå har det vært mildvær og regn, noe som resulterer i is og vann. Men er meldt drittvær igjen, hvor ble det av de stabile vintrene 🤔

Går stort sett på jobb om morgenen, og nå har det vært veldig fint et par dager. Nesten fullmåne, snø de fleste steder, og lite vind. Det er så stille å rolig, og selv om det tar litt tid så får jeg energi av det, samtidig som jeg «slapper av» 😄 Vil si stort sett, slapper ikke av når det står en elg eller to i veikanten/grøfta å stirrer på meg. Hva skjedde med å bli redd å løpe sin vei? Altså elgen. Jeg tør jo ikke løpe, i frykt for at elgen skal bli glad for å få noen å løpe sammen med 🙄😆 Hjorten er koseligere der, den løper litt unna, før den eventuelt stopper opp på trygg avstand for å ta en titt.

Jen driver med løpetiden, vi merker fint lite til det. Men for å kanskje slippe litt enklere fra den innbilte tiden senere, så går vi for denne

Alltid like blid 😊

2 kommentarer om “Mer vær

  1. Et lite tips for å slippe at snøen kladder seg på broddene er å ikke la broddene ligge inne over natta, men ha de ute. Det er varmen fra broddene som gjør at snøen fester seg. Jeg har også opplevd å bli vesentlig høyere når jeg har tatt på meg brodder, nemlig. Men jeg trenger jo sånn egentlig den ekstra høyden :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..