Så typisk, og litt lei

Vi har hatt greit vintervær i «lang» tid, har vært kjempefint å gå tur både i skogen og etter veien. Men nå denne uken kom mildværet, regn og vind. Det resulterte i is, veldig mye is. Og som kjent er isen som oftest svært glatt!
I dag så det ut som nesten alt av snø og is har blitt borte ute her, ikke så lett å se i mørket.. Men var 9 varmegrader når jeg la meg i går kveld, og var det samme når jeg sto opp i fem-tiden, (Skye er fremdeles litt av en morgenfugl)
Når man da kanskje kan øyne litt bedre tur føre etter hvert, da leser man at nå kommer Sibirkulden! Altså, det skal bli veldig kaldt til jul 😖
Joda, jeg kan kle på meg så jeg ikke fryser, og vi har klær og sokker til hundene, men blir så mye mer om og men når man må kle på hundene så mye. De trives desidert best uten klær også. Jen liker overhode ikke kulden, Skye vet ikke annet enn at det er fint å ut uansett 😂 Jen slipper tur når hun synes det er for kaldt. Skulle det være over lenger periode så blir det små turer, om det ikke er kaldere en 15-20 kuldegrader.

Så ble det gult nivå igjen også. Jeg forstår godt hvorfor, og er heller ikke uenig. Tenkte det var helt greit så lenge vi kan unngå rødt. Men så etter et par dager så kjente jeg at jeg er drittlei hele greia. Så lei korona og alt det medfører.
På jobb er gult nivå veldig godt innarbeidet, vi har vært der lenge tidligere. Det er ikke nødvendigvis det vi gjør av tiltak som er slitsomt, men det vi ikke får gjort. Det som må nedprioriteres og settes på vent.
Nå har ungene skole et par dager neste uke, så er det juleferie for de, da blir det å ta etter litt, og litt vedlikehold. Så krysser jeg fingrene for at tiltakene ikke blir forlenget etter disse ukene som gjelder nå.

Skye har vært med på jervejakt, mens jeg og Jen har kost oss hjemme

Så var yngste sønn hjemme en snartur, det var mildt sagt «litt» stas 🤣


2 kommentarer om “Så typisk, og litt lei

 1. Jeg tok imot gult nivå med glede. Her nede ble det også bestemt at de to skoledagene til uka skal være hjemmeskole. Det synes jeg kom for seint, for hvis man er nærkontakt (som lærer er man nærkontakt til elevene sine), kan man teste seg ut av karantene etter 7 dager. Det vil si at ble man smittet i går, går julaften i vasken. Så hjemmeskole burde vært fra om torsdag.
  Julefølelsen uteblir, alt er bare blæh i år. Vinteren som var gikk over i to dager med speilglatte veier, så 8 plussgrader og nesten vårfølelse, før kuldegradene kom igjen nå. Null snø (som jo egentlig er bra), ikke noe er spesielt hyggelig, det meste er stress. Nå har jeg allerede skrevet i neste års kalender at jeg skal begynne med juleforberedelser i begynnelsen av november, i håp om å slippe en del av stresset.
  Ups, dette ble nesten et blogginnlegg i seg selv. Ikke helt meningen.

  Liker

  1. Jeg stresser ikke med noe juleforberedelser i år 😀 Har egentlig gjort lite også, mye av det jeg har tenkt å gjøre ble ikke gjort, og da gjør jeg som vanlig, utsetter det til neste år 😂 Det som må gjøres har jeg uansett tid til, og så gjør jeg det som ellers er tid og anledning til.
   Men korona, været og føret får jeg ikke gjort noe med 😠 Og det er de tingene som irriterer meg litt for mye for tiden.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..