Når huset nesten eksploderer

Vi har hatt en periode med kulde, var -22 på det kaldeste. Da ble det ikke turer her. Går med Skye når det er kaldere enn vi går med Jen nå. Skye er sikkert ikke glad i kulde hun heller, men Jen fryser rett å slett. Heldigvis ble det såpass at Jen fikk gått noen turer forrige uke også, med klær.. Men Skye har faktisk hatt på seg dekken på tur i helgen også, selv om det ikke var mange kuldegrader. Det var en isende trekk/vind, så jeg gikk med ullstilongs og tykk softshellbukse utenpå selv om det var bare 10-12 kuldegrader.
Jen er med på turer når det er 10-12 kuldegrader til vanlig, også når det er enda kaldere. Kunne blitt veldig lange perioder uten tur på henne ellers. Men i helgen var det så mye annet hun var med på, og ikke hadde hun lyst til å ut, så da ble det bare lufteturer i hagen.

Vi har kjøpt ny seng, noe som ble nesten litt problematisk. Det jeg ikke tenkte på var at selve hovedmadrassen (den med fjærer i) skulle ligge i 72 timer etter man «åpnet» den, før man tok den i bruk. 72 timer er lenge, når man først har fått den i hus. Jeg forstår jo hvorfor, men det er likevel lenge.. Så jeg googlet madrass og 72 timer, det skulle jeg ikke ha gjort 😲 Tanken var å finne noe som gjorde at konsekvensene med å ta den i bruk litt før ikke ble for store. Godt som alt jeg leste var betryggende, men så kom jeg til et svar som var litt annerledes. Var en som hadde kjøpt ny madrass, og han sov på madrassen første natten, da eksploderte huset 😱 Det avgjorde saken, sengen ble montert med madrassen😂 Hører med til historien at Tore monterte sengen, og så dro han bort. Var borte godt som hele natta, han kom hjem litt før halv fem om morgenen, og da la han seg på sofaen 🤣

Når man må vente på «riktige» grader, så blir det kveldstur noen ganger

Jen fikk være med å pynte pepperkakehus i helgen. Noen fordeler må man ha som eldste hund i huset mener hun 😁

Skye fikk en tur i skogen etter pynting

2 kommentarer om “Når huset nesten eksploderer

  1. Brrr!!!!! :/
    Grattis med ny seng! Du har innlegg fra gammelt av fra soverommet, så vi vil se hvordan den nye senga ser ut! 😀 Ante ikke at man skulle vente 72 timer, det hørte vi ikke noe om da Eileif fikk ny seng. Men den madrassen kom ikke komprimert, har sikkert noe med det å gjøre.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..