Å være støttende

Om vinteren måles i snømengde, så har vi fått bittelite vinter, ca 1 cm. Men jeg skal ikke glede meg for tidlig, jeg antar det kommer til å komme litt mer etterhvert.

Jeg og Skye hadde en kjempefin tur etter jobb i dag, traff på elger både bort og hjem. De hadde det ikke travelt, noe som resulterte i at vi fikk det travelt, stirrekonkurranse fristet ikke 😂

Flott å se at trær kan være støttende, det ser nesten flott ut med disse trærne. Bråker forresten mye når det er litt vind, skriker og uler..

Skye har vært på ufrivillig slankekur noen dager. Hun har ikke hatt noen slik «fauke» tidligere, men nå kom den skikkelig. Vet ikke om hun har fått i seg noe, eller hva det var. Heldigvis ser det ut til at det har bedret seg nå. Var i hvertfall ikke noe smittsomt, verken Jen eller de andre som var her har blitt syke.
Hun har hatt et par enkelt episoder med litt løs mage tidligere, men ikke noe diare. Nå sprutet nærmest når hun var på do, og det bråkte så mye at hun første gangene nesten ble skremt 💩😱
Heldigvis var hun veldig flink til å varsle når hun måtte, men minuset var at da måtte hun ut nesten på sekundet.. Heldigvis gikk det bra.
Hun var slank på forhånd, men å leve på ris og gulrotmos.. Vel, vi får ta det igjen litt forsiktig nå.
Hun var merkelig nok ikke berørt av det på noe annet vis, like livlig og fin. For å ikke nevne at hun var veldig sulten da også.

4 kommentarer om “Å være støttende

 1. Står de trærne rett inn i skogen fra dere, på flata der?
  Usj da, stakkars Skye! Kokt torsk hjelper jo også på litt når de er dårlige i magen, er stort sett det sammen med ris mine har fått (og Nairo har jo hatt sine runder med løs mage). Og Zoolac da.

  Liker

  1. Nei de står noe lenger oppe og innover. Når jeg tenker etter er det enklere å si at de står langs «På vei til Myrkløkgrovi»
   Ble litt fiskebollekraft og biola på henne også, så håper jeg det ikke skjer igjen, er noe dritt.. 🤣
   Ble forresten en kur med canikur også, Zoolac hadde jeg selvsagt ikke, men kunne jo fått tak i om det hadde vært krise. Siden hun var i så god form så avventet jeg. Men troor nok at det blir innkjøpt zoolac også.

   Liker

   1. Det navnet sier meg ingenting, men jeg skal nok klare å finne det hvis jeg vil. Oppe og innover er godt nok 😀
    Ja, det er noe dritt, og så er det ikke noe godt å ha diaré heller, det blir jo sårt…

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..