Fjelltur og villrein

Tidligere i uken tok jeg med Jen opp til Aursjoen for å gå en tur. Denne tiden kan det bli snø når som helst, så var greit å få en siste(?) tur opp der før vinteren kom.
Vi startet å gå tidlig, så var litt småkjølig. Jen fikk på genser, som jeg tenkte hun fikk gå med til jeg ble varm.. Ullgenser til en hund som elsker å rulle seg i mose var kanskje ikke så lurt 😂
Var flott vær, og vi fikk en kjempefin runde oppe der. Tenkte på rein når vi sto oppe på en topp, at det var dumt vi ikke så det når vi hadde så god utsikt.
Vi skulle gå helt hjem igjen, og kom etterhvert ned på veien oppe på fjellet. Like etter vi hadde kommet ned på veien så jeg ned i et lite søkk. Var noe som fanget oppmerksomheten både fra meg og Jen der. Etter to sekunder forsto jeg at det var rein, og tenkte det ble full klaff denne dagen. Vi sto der litt å så på reinen som sto i en sirkel. Så ble det litt «knuffing», og noen prøvde å lage flere rein.. Like etterpå ble det litt bevegelse i flokken, og så kom den oppover. Flokken dreide på skrå mot oss, og jeg ble nesten litt bekymret for at dyrene ikke så oss. Jen hadde stått rolig hele tiden selv om hun var interessert. Men nå kom de litt for nært syntes hun (og jeg), så hun stilte seg ved siden av meg, men sto fortsatt rolig. Nesten som hun bare sto å prøvde å forstå hva det var som kom. Lyden når de kom var utrolig.
Dyrene krysset veien så nærme oss at det var nesten så vi holdt pusten både jeg og Jen 😄
Antar det var 40+ rein i flokken. Jeg prøvde å ta noen bilder samtidig som jeg holdt et øye med Jen.

Ble veldig stor forskjell på bildene og farger ettersom hvilken retning jeg tok bildene, både av de jeg tok av Jen og reinen ser jeg. Egentlig skulle man tatt bilder i bare ene retningen 😁

2 kommentarer om “Fjelltur og villrein

  1. Åååå, jeg lengter opp til Aursjoen! ❤
    For en magisk opplevelse å ha de så nært! Og kanskje litt skummelt også, jeg vet liksom ikke helt. Har ennå ikke sett rein i det fri.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..