Det blomstrer

Vi sådde blomstereng i vår, og der vokser det som ugress. Problemet er at det er ugress det som vokser mest ser det ut til. Det er gress og en og annen blomsten langt imellom. Det blir forhåpentligvis flere blomster etter hvert.
Jeg plukker litt ugress nå og da, men det er ikke så enkelt å vite hva som er blomster og hva som er ugress heller. Jeg har garantert plukket med blomster i min iver etter å luke ut ugress, og like sikkert har jeg stående ugress som jeg tror blir flotte blomster.
Forhåpentligvis blir det bedre neste år.
Tok bilder av noen av blomstene i dag, som jeg ikke tror er ugress

Det kommer litt mer ser jeg, men de blomstrer til forskjellige tider ser det ut som. Humlene og sommerfuglene har kommet også 🦋 Så de nydelige oransje sommerfuglene der i dag, og noen lilla. En annen dag var det flerfargede sommerfugler.

Vi spilte kubb i dag, denne gangen etter regler.. Det var litt vanskelig å ikke blande seg inn i spillet syntes hundene, spesielt Jen. Hun prøvde gang på gang å være litt hjelpsom med å bære bort kubbene..Jen har funnet ut at Skye ikke har «valpelus» lenger 😂 Så nå kan Jen legge seg ved Skye , og ikke bare omvendt

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..