Hvem løper

Skjønte at det var noe på gang her for litt siden, men var litt usikker på hvem. Jen hadde løpetid for litt over et halvår siden, så var alt for tidlig for henne å få det igjen nå. Skye burde snart ha fått løpetid syntes jeg, men så ikke akkurat ut som hun var enig.
Det «smalt» plutselig mellom Jen og Skye ute her en dag også, og da ble jeg enda sikrere på at noe var på gang.
Etter å ha sett etter tegn et par dager til ble det plutselig ikke så mye tvil her, det var Jen som hadde fått løpetid. Har aldri gått så kort tid mellom hos henne før, så det er litt dumt. Men forhåpentligvis begynner Skye snart også, så vi blir ferdig med det for denne sommeren. Og så håper jeg det ikke skjer noe mer før til neste år med de.
Nanook stakkar ble satt skikkelig på plass et par ganger av Jen mens han var her. Var litt vanskelig å holde snuten for seg selv..

Jen er en grei «storesøster», selv om Skye fremdeles kan være en skikkelig plageånd. Noen ganger må man bare godta litt nærkontakt også. Jen fikk en puff foran verandadøren når vi pusset opp stuen. Hun er mildt sagt veldig glad i å ligge der, spesielt når det er sol. men Skye liker å ligge der også, for å følge litt med. Nå en dag ble det litt problematisk, det ble sol, og Skye lå der å sjekket utsikten. Jen gikk litt fram og tilbake, men Skye tok ikke hintet (eller?) Til slutt hoppet Jen opp på puffen, smøg seg ned og fikk lagt seg 😂 Synd jeg ikke kom på å filme opptrinnet, det var litt av en seanse. Men ble et par bilder etterpå, Jen ikke helt fornøyd. Tenk å ha så frekk en lillesøster som ikke flytter seg når man vil sole seg litt!


Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..