Bobiltrafikk

Begynte å skrive på dette innlegget for over en mnd siden, men så gikk det på en måte i glemmeboka.
I fjor skulle «alle» ha bobil, jeg trodde det kom til å gi seg i år, men ser ikke slik ut. Covid-19 har nok mye av skylden både i fjor og i år. Jeg tror det er mange som ikke hadde tenkt tanken om bobil om det ikke hadde blitt slik at man måtte feriere i Norge.
Så da spørs det om de synes det er en fin ferieform senere også, eller om de velger å selge bobilen så fort det åpnes opp for å dra til utlandet osv igjen. I tilfelle det sist, da blir det kanskje mange billige bobiler til salgs?

Vi har ikke vært på mange bobilturer i år, mest pga covid-19. Så er det været.. og tiden.
Jeg savner de gode gamle bobilturene, både nordover, og på leting etter cacher. Ut i fra hva som ble skrevet både i fjor og mye i år, så ser det ut til at mange skal nordover i år også, veldig mange. Så vi velger å vente, enda et år.
Vi har mange, veldig mange andre steder vi skal til i sommer, på leting etter cacher. Et par-tre (fire) av stedene har vi vært før.. men når man har noe uoppgjort 😎

Det som er litt morsomt er at jeg merker økning på bobiltrafikken på bloggen også 😁 Innleggene om ting som er bobil eller campingrelatert er veldig populære fra våren og utover sommeren. To av innleggene som stikker seg spesielt ut er om griller (øverst bilde), og ett om mat på bobil og campingtur (nederste bilde). Jeg antar det er fordi så mange flere velger å kjøpe bobil, og feriere i Norge. Nå har det kanskje ikke vært så mange alternative ferieområder siste året heller.
Innleggene om hund i bobil er også populære, der går det mest på bur, sikring osv.


Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..